Το Χόλιγουντ ολόγυμνο στην παγωμένη πλατεία Συντάγματος!

Έβλεπαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Όσοι κυκλοφορούσαν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας χθες αντίκρυσαν ένα νεαρό άνδρα που οδηγούσε γυμνός μία μηχανή, με συνεπιβάτιδά του μία επίσης γυμνή γυναίκα.

Πρόκειται για τον Σεμπάστιαν Σταν, τον Αμερικανό ηθοποιό που είναι γνωστός για τον ρόλο του ως Μπάκι Μπαρνς στις ταινίες της Marvel «Avengers».

Ο 36χρονος ηθοποιός είχε ως συνεπιβάτιδα την επίσης ολόγυμνη Ντενίζ Γκοφ, καθώς κινηματογραφούσαν μία σκηνή από την επερχόμενη ταινία τους «Monday».

Ο ηθοποιός φαίνεται πως ξεπάγιασε καθώς έσφιγγε τα δόντια του, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν στην Αθήνα.

Η Ιρλανδή συμπρωταγωνίστρια ήταν κολλημένη επάνω στον Σεμπάστιαν προκειμένου να ζεσταθεί πάνω στο κίτρινο σκούτερ που ήταν τοποθετημένο στο πίσω μέρος ενός ρυμουλκούμενου.

Τους δύο ηθοποιούς συνόδευαν μέλη της παραγωγής – όλοι τους όμως ήταν ντυμένοι με χοντρά ρούχα και φορούσαν επίσης σκουφιά και γάντια.

Σύμφωνα με το IMDb, η ταινία «Monday» περιγράφει την ιστορία «δύο αυτοκαταστροφικών Αμερικανών, που ζουν μεταξύ της Αθήνας και των ελληνικών νησιών και τελικά ερωτεύονται».

Ο Σεμπάστιαν Σταν πάντως φαίνεται πως έχει μαγευτεί από την Ελλάδα, καθώς στον λογαριασμό του στο Instagram έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη Διώρυγα της Κορίνθου αλλά και από τον Ναό του Ολυμπίου Διός.

 

View this post on Instagram

Tonight. #mondaythemovie ???

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on