Κέιτ Vs Μέγκαν και διχόνοια ανάμεσα στα αδέλφια

Ηταν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν εισέβαλε στη βασιλική οικογένεια η Μέγκαν Μαρκλ στρέφοντας επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας και αφήνοντας ένα βήμα πιο πίσω την Κέιτ Μίντλετον η οποία είχε συνηθίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή να παίζει χωρίς ανταγωνισμό.

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν η νέα και η ωραία και η Κέιτ Μίντλετον η παλιά. Και μπορεί ο παλιός να είναι πάντα αλλιώς αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Μέγκαν Μαρκλ αποδείχθηκε… τυφώνας που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Και την Κέιτ Μίντλετον. Τα ΜΜΕ παγκοσμίως έπαθαν αμόκ, το στιλ της περιζήτητο, το Meghan Effect εκτόπισε το Kate Effect, ο τρόπος που έσπαγε το βασιλικό πρωτόκολλο θεωρήθηκε χαριτωμένος και αύξησε τη δημοφιλία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η αμεσότητά της συγκρίθηκε ευθέως με αυτή της Νταϊάνας και οι Βρετανοί έπαθαν απλά… φρενίτιδα.

Τα πρώτα σύννεφα πάνω από το παλάτι του Κένσιγκτον, τελικά, δεν άργησαν να έρθουν, αποδεικνύοντας ότι οι παρεξηγήσεις μέσα στις οικογένειες και τα αλληλοκαρφώματα μέσα στα σόγια δεν ξεχωρίζουν βασιλείς και κοινούς θνητούς.

Αν και το παλάτι τον τελευταίο χρόνο προσπαθεί να καλλιεργήσει την εικόνα των αγαπημένων συνυφάδων Κέιτ και Μέγκαν, τα πράγματα, όπως αποδεικνύεται είναι τελείως διαφορετικά, επηρεάζοντας και τα δυο αδέλφια, Γουίλιαμ και Χάρι.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρκλ μιντλετον

 

Οι ίντριγκες, η ζήλια και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα δύο δημοφιλέστερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αποκαλύφθηκαν μετά την ανακοίνωση ότι Μέγκαν και Χάρι μετακομίζουν από το Λονδίνο, στο Γουίνδσορ προκειμένου να μείνουν στο… σπιτάκι του κήπου της Οικίας Φρόγκμορ που βρίσκεται εντός της έκτασης του κάστρου. Και όταν λέμε σπιτάκι του κήπου δεν εννοούμε κανένα μικρό σπίτι αλλά ένα σπίτι με 10 κρεβατοκάμαρες που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του Χάρι και της Μέγκαν με τον ερχομό του παιδιού τους. Λέγεται μάλιστα ότι στο Λονδίνο μετακομίζει και η μητέρα της Μέγκαν Ντόρια και θεωρείται βέβαιο ότι θα μείνει μαζί με το ζευγάρι στο σπιτάκι του Φρόγκμορ, σε δική της πτέρυγα.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι τώρα μένει στο σπιτάκι του κήπου στο Κένσιγκτον, το οποίο έχει μόλις δύο κρεβατοκάμαρες και είναι εξαιρετικά μικρό.

Απλώς…δεν ταιριάζουν

Και ενώ το παλάτι δημοσίως υποστηρίζει ότι απλά δεν υπήρχε άλλο σπίτι της βασιλικής οικογένειας στο Λονδίνο για να διατεθεί στο ζευγάρι, του οποίου οι ανάγκες μεγαλώνουν φαίνεται ότι τα αίτια της φυγής του Χάρι με την Μέγκαν από το παλάτι του Κένσιγκτον είναι πολύ βαθύτερα.’Ατομα του περιβάλλοντος των δύο γιων του Καρόλου δίνουν μια τελείως διαφορετική εκδοχή για το πώς Γουίλιαμ και Χάρι κατέληξαν να… χωρίζουν τα τσανάκια τους.

 

«Η Κέιτ και η Μέγκαν είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, απλά δεν ταιριάζουν» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον των Χάρι και Γουίλιαμ μιλώντας στη Daily Mail.

Οι φήμες για εντάσεις μεταξύ των Σάσεξ και των Κέιμπριτζ, όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα υπάρχουν εδώ και μήνες. Και πραγματικά μοιάζει απίστευτο ότι τα δυο αδέλφια που ήρθαν ακόμη πιο κοντά μετά το θάνατο της μητέρας τους Νταϊάνας χτίζοντας μια σχέση που έμοιαζε ακλόνητη, τώρα τσακώνονται. Οι ρωγμές στις σχέσεις τους, επιμένει η Daily Mail, προήλθαν εξαιτίας της συμπεριφοράς των συζύγων τους που τους παρασέρνουν. Φίλος των Κέιμπριτζ επιμένει ότι η διαμάχη που έχει ξεσπάσει είναι μεταξύ Κέιτ και Μέγκαν.

 

Να σημειωθεί ότι η απόφαση για τη μετακόμιση στο Φρόγκμορ ελήφθη ενώ ανακαινίζεται το διαμέρισμα δίπλα σε αυτό του Γουίλιαμ και της Κέιτ. Ενα διαμέρισμα 22 δωματίων του οποίου η ανακαίνιση κοστίζει περί τα 4,5 εκατ. λίρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρκλ μιντλετον

Σίγουρο πάντως είναι ότι ο τυφώνας Μέγκαν και η επιρροή που ασκεί στον Χάρι δεν αρέσει και πολύ στην βασιλική οικογένεια. Και αν η Κέιτ και ο Γουλίαμ είναι οι τελευταίοι που αντέδρασαν στην Αμερικανίδα του παλατιού, η πρώτη που φαίνεται να είχε αντιδράσει ήταν η ίδια η βασίλισσα, η οποία τα είχε ψάλει ένα χεράκι στον εγγονό της τόσο για το γεγονός ότι η Μέγκαν ήθελε ντε και καλά να πάρει μια συγκεκριμένη τιάρα για το γάμο που δεν ήθελε όμως να της την δώσει η Ελισάβετ καθώς και για το γεγονός ότι ο εγγονός της φώναζε στους υπαλλήλους του παλατιού προκειμένου να κάνουν τα χατίρια της συντρόφου του.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρκλ μιντλετον