Ελισάβετ: «Η Μέγκαν δεν θα κάνει ότι θέλει»...

Όταν η γιαγιά, που είναι και βασίλισσα, αναλαμβάνει τον ρόλο της κακιάς πεθεράς, η λαμπρή διαδρομή μέχρι το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ, «γκριζάρει». Αλλά, τέλος καλό, όλα καλά.

Ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, άγνωστα περιστατικά από τις προετοιμασίες του γάμου.

Η «δύσκολη» νύφη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η βασίλισσα είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον πρίγκιπα Χάρι, με θέμα τη «δύσκολη» νύφη Μέγκαν Μαρκλ. «Δεν θα κάνει ότι θέλει» είχει πει χαρακτηριστικά η Ελισάβετ.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε επιλέξει να φορέσει μία τιάρα που έφερε πάνω της σμαράγδια. Όμως, η βασίλισσα διαφωνούσε, καθώς οι πολύτιμοι λίθοι πιθανόν να προέρχονταν από τη Ρωσία, γεγονός ανεπίτρεπτο για τη βασιλική οικογένεια.

«Θα πάρει όποια τιάρα της δώσω εγώ» είπε η βασίλισσα στο Χάρι, που ανέλαβε τον ρόλο του αγγελιοφόρου ανάμεσα στις δύο κυρίες.

Καυγάς και για το πέπλο

Μάλιστα, η βασίλισσα άφησε και μπηχτές κατά της Μαρκλ, που ήθελε να φορέσει πέπλο κατά τη διάρκεια του γάμο της. «Τι το θέλει; Αφού είναι ο δεύτερος γάμος της» φέρεται ότι είπε, προσθέτοντας ότι «η Μέγκαν μπορεί να γίνει πολύ δύσκολος άνθρωπος».

Πάντως η Μέγκαν ουδέποτε παραδέχθηκε ότι η τιάρα που φόρεσε δεν ήταν επιλογή της. Αντίθετα, είπε ότι ένιωσε υπέροχα που μπόρεσε να διαλέξει τα διαμάντια και την τιάρα από την προσωπική συλλογή της Ελισάβετ.

Τα συγκεκριμένα ανέκδοτα περιστατικά εμπεριέχονται στο νέο βιβλίο του Ρόμπερτ Τζόνσον με θέμα τη ζωή του πρίγκιπα Καρόλου, που κλείνει τα 70 του χρόνια.

«Ό,τι θέλει η Μέγκαν»

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Χάρι κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου του ήταν οξύθυμος και δεν ασχολήθηκε πολύ, αντίθετα θέλησε να ικανοποιήσει τα γούστα της Μέγκαν.

«Ό,τι θέλει η Μέγκαν, αυτό θα παίρνει η Μέγκαν» φέρεται ότι είπε με υψωμένο τον τόνο της φωνής στο προσωπικό. Όταν το έμαθε η βασίλισσα, τον κάλεσε για… ακρόαση και «τον έβαλε στη θέση του» γράφει ο συγγραφέας του βιβλίου.