Η Δούκισσα με το...ταμπελάκι

Μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία στις εμφανίσεις ως γαλαζοαίματη, όμως η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη καταφέρει να θεωρείται ένα από τα πιο κομψά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, με εμφανίσεις που αποσπούν εγκωμιαστικά σχόλια για την κομψότητα και της καλαισθησία τους.

Ίσως γι’ αυτό το στυλιστικό faux pas το οποίο διέπραξε σήμερα, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Τόνγκα, να συζητήθηκε τόσο πολύ από τα διεθνή ΜΜΕ.

Οι φωτογραφίες που «εκθέτουν» την Δούκισσα του Σάσεξ κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και την δείχνουν να κατεβαίνει από το αεροπλάνο, πιασμένη αγκαζέ με τον τρυφερό σύζυγό της, τον πρίγκιπα Χάρι. Οι φωτογράφοι φυσικά εστίασαν κατευθείαν στην φουσκωμένη της κοιλίτσα, που διαγραφόταν καθαρά κάτω από το κατακόκκινο και εντυπωσιακό φόρεμά της, αφού ως γνωστόν το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί. 

Σύντομα όμως, η προσοχή των φωτογράφων στράφηκε αλλού: στην τεράστια ετικέτα που κρεμόταν στο κάτω μέρος του φορέματος και την οποία προφανώς η Μέγκαν είχε ξεχάσει να αφαιρέσει, πάνω στη φούρια του ταξιδιού.

etiketa

Το κατακόκκινο φόρεμα, αξίας 345 λιρών είχε επιλεγεί προσεκτικά για να παραπέμπει στο χρώμα της σημαίας της Τόνγκα, και η Μέγκαν Μαρκλ το είχε συνδυάσει άψογα με ένα τσαντάκι Christian Dior Clutch και υπέροχες γόβες Manolo Blahnik.

Όπως φαίνεται όμως, ο κόπος που είχε αφιερώσει πίσω από το σετάρισμα του συνόλου πήγε χαμένος, αφού το μόνο που θα θυμούνται όλοι από τη σημερινή εμφάνιση είναι η ετικέτα σε μέγεθος… τετραδίου, που κρεμόταν στα πόδια της.

Meghan Markle wows in Self Portrait dress nod to the Tongan flag as she lands in Tonga with Harry