Κρύψε χρόνια με το νέο κούρεμα που υιοθετούν οι σταρ μετά το καρέ

Κάθε τόσο μια αλλαγή στο look και τα μαλλιά μας είναι απαραίτητη. Μας αλλάζει την εικόνα αλλά και την διάθεση.

Συχνά, οι πιο διάσημες και λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ μας δίνουν ιδέες για τα μαλλιά, με τα εντυπωσιακά red carpet look τους.

Kάθε τους επιλογή για τα μαλλιά και το μακιγιάζ γίνεται αμέσως trend που αντιγράφουν όλες.

Μετά το κοντό καρέ που υιοθέτησαν όλες τον περασμένο χειμώνα, ένα άλλο στιλ στα μαλλιά έρχεται για να κατακτήσει με την κομψότητά του τις star.

Φαίνεται ότι όλο και περισσότερες παίρνουν την απόφαση να κόψουνφραντζο-αφέλειες, μπροστά από το μέτωπό τους. Το κούρεμα που είναι γνωστό για την ικανότητά του να κρύβει χρόνια από το πρόσωπο κάθε γυναίκας κάνει δυναμική επιστροφή.

Αυτή τη φορά ασύμμετρες φράντζες κόβονται και στις δύο πλευρές του προσώπου και κολακεύουν. Νεανικό, με μια κοριτσίστικη αφέλεια και σέξι.

Το στιλ Brigitte Bardot είναι κλασικό και έρχεται από τη δεκαετία του ’60 με ρετρό αέρα και υπέρμετρη θηλυκότητα. Το φθινόπωρο του 2018, οι διασημότητες και οι Παριζιάνες It girls δείχνουν πόσο ευέλικτο και chic είναι το look, το οποίο ταιριάζει σε κάθε τύπο, μήκος και στιλ μαλλιών.

Αυτό που το κάνει τόσο μοναδικό είναι ότι μπορείτε να τις τραβήξετε γοητευτικά στο πλάι και να τονίσετε τα μάτια και τα ζυγωματικά σας. Χρειάζεστε έμπνευση; Απλά δείτε τις σταρ όπως η Dakota Johnson, η Jourdan Dunn και η Suki Waterhouse.

Πηγή: bovary.gr