Η Μελάνια, έβγαλε τις γόβες της

Έβαλε μυαλό, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, και εκτέλεσε τα φιλανθρωπικά της καθήκοντα χωρίς τα ψηλοτάκουνα και το διαμαντένιο δαχτυλίδι-δώρο του συζύγου της. Μετά το κάζο που είχε πάθει όταν είχε επισκεφτεί τους πληγέντες του τυφώνα Χάρβεϊ, είναι πλέον πιο «διαβασμένη» 

Η Μελάνια, επισκέφθηκε χθες ένα νοσοκομείο στη Γκάνα -πρώτο σταθμό της περιοδείας της στη μαύρη ήπειρο- αγκαλιάζοντας μικρά παιδιά που νοσηλεύονται από υποσιτισμό. Η Μελάνια μοίρασε και αρκουδάκια…

Πάντως το φόρεμά της, δημιουργία του οίκου Celine, κόστιζε περίπου δύο χιλιάδς δολάρια.

Αρχικά, όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες άνω των 600 δολαρίων, μετά όμως τις αφαίρεσε από το ντύσιμό της για να μην προκαλέσει.

Ετσι οι λευκές γόβες, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο νοσοκομείο Acra Regional Hospital, εγιναν μπεζ φλατ παπούτσια

000_19P1XF

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο φακός εντόπισε στα χέρια της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ μόνο τη βέρα της.

Συνοδευόμενη από τη σύζυγο του προέδρου της Γκάνα Ρεβέκα Ακούφο Αντο, η Μελάνια πρόσφερε χαμογελαστή δώρα σε μικρά παιδιά που αντιμετώπιζαν προβλήματα υποσιτισμού και βρίσκονται σε πρόγραμμα επίβλεψη. Ένα μικρό αγοράκι ήταν αυτό που της έκλεψε την καρδιά. Το παιδί της χάιδεψε το πρόσωπο με τη Μελάνια να δείχνει να το απολαμβάνει. Το φίλησε στο κεφάλι και κράτησε το χέρι του χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους.