Ηλεκτρονικό κέρασμα για φλέρτ-και όχι μόνο-εξ'αποστάσεως

Όλα άρχισαν ένα καλοκαίρι, όταν  θέλησε να κεράσει ένα ποτό τη νυν γυναίκα του που βρισκόταν στη Χαλκίδα, ενώ την ίδια στιγμή αυτός ήταν στην Κέρκυρα.

Στην προσπάθειά του να βρει τρόπο να κεράσει εξ αποστάσεως, επινόησε την ιδέα του Yammas.

Έτσι, ένας από τους συνηθέστερους τρόπους διασκέδασης, γνωριμίας και… φυσικά φλερτ, το   «κέρασμα», άρχισε να λαμβάνει ψηφιακές διαστάσεις και να πραγματοποιείται ηλεκτρονικά.

Ο κ. Πάνος Παραβατός, ιδρυτής της startup Yammas δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες με ένα κλικ να κεράσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο όταν βρίσκονται σε απόσταση.

Η νέα και άκρως καινοτόμα εφαρμογή βρίσκεται στον «αέρα»  από τις αρχές του 2018  και διατίθεται δωρεάν σε συσκευές iOS και Android.

Ο χρήστης εγγράφεται στην υπηρεσία, αναζητεί τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται η Yammas, επιλέγει κάποιο από τα διαθέσιμα κεράσματα, από σφηνάκι μέχρι και μπουκάλι, και δίνει τα στοιχεία του αποδέκτη του κεράσματος. Εν συνεχεία πληρώνει ηλεκτρονικά το κέρασμα, και ο αποδέκτης λαμβάνει έναν κωδικό με ενημέρωση για το κέρασμα και το κατάστημα.

To κέρασμα μπορεί να προσφερθεί και ως δώρο με τη μορφή κουπονιού διάρκειας 7 ημερών

Η εταιρεία ήδη συνεργάζεται με 80 καταστήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, από την Αθήνα μέχρι και τη Χαλκιδική και στόχος της είναι να αυξήσει τον αριθμό σε 800.

Μπαίνοντας στην εφαρμογή, μπορεί κάποιος να εντοπίσει νυχτερινά κέντρα, ψητοπωλεία και εστιατόρια, ενώ η εταιρεία βρίσκεται σε φάση συζητήσεων ώστε να εισέλθει και στην αγορά των πολυτελών ξενοδοχείων.