Μεταμφιεσμένη κυκλοφορεί η Μέγκαν Μαρπλ στο κέντρο του Λονδίνου

Με μαύρα ρούχα, ένα μεγάλο καπέλο του μπέιζμπολ, γυαλιά ηλίου και χωρίς μακιγιάζ, βολτάρει στο Λονδίνο η Μέγκαν Μαρπλ, αποφασισμένη να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα της, όσο μπορεί.

Πηγή που μίλησε πρόσφατα στο People αποκάλυψε πως η Δούκισσα βγαίνει αρκετά συχνά από την κατοικία της και κανείς δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία της καθώς μεταμφιέζεται.

Η αγαπημένη της ινκόγκνιτο βόλτα είναι σε κατάστημα τροφίμων που είναι κοντά στο Παλάτι και προσφέρεται για μια σύντομη επίσκεψη όταν η Μαρκλ θέλει να ξεσκάσει. 

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν διακριτικά, λίγο πιο πίσω της, είναι κάποιοι άντρες ασφαλείας, αλλά θεωρείται πιθανότερο πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν βγαίνει τελείως απροστάτευτη στο δρόμο.

Με αντίστοιχη μεταμφίεση, είχε καταγραφεί από παπαράτσι την περασμένη χρονιά, πριν το γάμο της, να πηγαίνει σε μάθημα γιόγκα στο Λονδίνο.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει και μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι την έδειχνε να βγάζει βόλτα τον σκύλο της στην αυλή του Παλατιού, αλλά διαψεύστηκε πως η γυναίκα ήταν η Μαρκλ, αν και η ομοιότητα ήταν μεγάλη.