Η νέα επικίνδυνη χορευτική τρέλα που λέγεται kiki challenge και έχει ανησυχήσει τις αρχές (βίντεο)

Ακόμα μια τρέλα που συνδέεται αυτή τη φορά με τον χορό είναι γεγονός. Αυτή τη φορά η νέα χορευτική πρόκληση ονομάζεται Kiki challenge και ήδη έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη.

Το challenge έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και λίγο καιρό και έχει προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό στις αρχές σε διάφορα μέρη της υφηλίου.

Η αστυνομία σε όλο τον κόσμο προειδοποιεί τους χρήστες να μην παίρνουν μέρος στο «Kiki challenge», αφού πολλοί είναι αυτοί που επιχειρούν τον viral χορό και καταλήγουν στα επείγοντα.

Το «Kiki challenge», γνωστό και ως «In My Feelings challenge» γίνεται ως εξής: Ενώ είστε μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται, ανοίγετε την πόρτα και χορεύετε το hit του Drake, In My Feelings, ενώ το αυτοκίνητο συνεχίζει να κινείται.

Ορισμένα από τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν τους χορευτές να πέφτουν, να  σκοντάφτουν στις λακκούβες ή να χτυπούν σε κολονάκια έξω από τα αυτοκίνητα.

Σε ένα βίντεο κλέβουν την τσάντα μιας γυναίκας ενώ κάνει το challenge και σε ένα άλλο ένα αυτοκίνητο χτυπά τον χορευτή ενώ αυτός λικνίζεται στους ρυθμούς του κομματιού.

Δείτε βίντεο: