"Έκρυψα το πρόσωπο μου από ντροπή"-Η επίθεση Αποστολόπουλου στον Ρέμο για τη συναυλία στο Nammos

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos, μετά το τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα από τις φονικές πυρκαγιές. Ο τραγουδιστής γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του πως ολόκληρη η αμοιβή του και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, εκφράζει με σκληρά λόγια μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook την αντίθεσή του σε όλο αυτό.

Γράφει: «Πόσο θράσος μπορεί να υπάρχει στο σκοτεινό μυαλό ενός ανθρώπου που δεν θα κάνει ποτέ λιακάδα!! Σήμερα θα γίνει η συναυλία στο Nammos, αν γίνει, εύχομαι πως όχι, το ανέβαλαν για μέρα, θα δώσει την αμοιβή του λέει και δεν ξέρω τι άλλο. Για ποιο λόγο να αγοραστούν ψυχές παιδιών, μανάδων, πατεράδων, γερόντων… και τόσα ζώα, ήμερα πένθους σήμερα, κηδείες, αναζήτηση, θρήνος και συ αγόρασες το δικαίωμα να τραγουδάς ξεσηκώνοντας τον κόσμο… Ποιος ξεφτιλισμένος Έλληνας θα χοροπηδάει με σαμπάνιες και θα λέει έτσι ξαφνικά… που να ‘σαι… τι ήμουνα για σένανε… Το μονό που έπρεπε να τραγουδάς σε repeat είναι έκρυψα το πρόσωπο μου από ντροπή!! Αν τραγουδήσεις απόψε!! 21 χρόνια πριν ήσουν φίλος μου και καλό παιδί. Ερχόμουν από το Παρίσι να σ’ ακούω και φορούσες τα κοστούμια μου!! Έχεις καιρό ακόμη μέχρι το βράδυ να το ακυρώσεις!! Κάντο σε 15 μέρες μα όχι σήμερα!! Στο φωνάζω!! «Ω χαμοανθισμένη χλώρη, των μανάδων ω ουρανοί, ω που υπάρχετε σα νά είστε πάντα πιο σιμά στη γη, γιατί κάποτε και πότε… Δωδεκάλογος του γύφτου – Κωστής Παλαμάς».