Ο "Μισθοφόρος" του Survivor στο πλευρό του φίλου του που κινδύνευσε στο Μάτι (βίντεο)

Τη δική του εμπειρία μοιράζεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως “Μισθοφόρος” του Survivor, για τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική.

Βρίσκεται από την Τρίτη στο Μάτι προκειμένου να βοηθήσει έναν πολύ καλό του φίλο, ο οποίος κινδύνευσε.

«Εγώ είμαι εδώ από την πρώτη μέρα, ήρθα εδώ και βοηθούσα τους ανθρώπους. Όλοι πρέπει να είμαστε εδώ πέρα, ο καθένας λιθαράκι λιθαράκι, όπως μπορεί… Καλό είναι να έρθουμε όλοι να βοηθήσουμε, απλά πρέπει να υπάρχει ένας συντονισμός. Να υπάρχει ένα κέντρο που να δίνει αρμοδιότητες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχουν τρόφιμα” είπε χαρακτηριστικά.

“Εδώ ο άνθρωπος δεν έχει σπίτι, δεν έχει αμάξι, πώς θα πάει να πάρει τα τρόφιμα να ταΐσει τη μητέρα του, κάποιον άρρωστο που μπορεί να έχει. Πώς θα φύγει από το σπίτι; Δεν υπάρχει μια χημική τουαλέτα. Που θα πάνε αυτοί να κάνουν την ανάγκη τους; Έχουν περάσει τρεις μέρες και είναι λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη. Δεν υπάρχουν φώτα, δεν υπάρχει τίποτα. Τι να πω; Είναι σαν να έχει πέσει βόμβα” συμπλήρωσε.

“Οι αρμόδιοι που έπρεπε να είναι, οι υπηρεσίες, ο καθένας απ’ όλους αυτούς, που είναι; Ας ανοίξει μια σελίδα που να ενημερώνετε από εκεί ο κόσμος. Γιατί ο καθένας ανεβάζει ότι θέλει στο Instagram, σε όλα αυτά τα μέσα, και δεν ξέρουμε τι είναι αλήθεια από όλα αυτά», κατέληξε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε το βίντεο