Ικανοποιημένοι στον ANT1 με τον Τόνι Σφήνο - Συζητήσεις και για δεύτερη εκπομπή

Εξαιρετικά ικανοποιημένος είναι ο ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Το ταίρι ξέρει» και την παρουσία του Τόνι Σφήνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, οι ιθύνοντες του καναλιού συζητούν για διευρυμένη συνεργασία με ένα επιπλέον φόρματ, έμπνευσης του ίδιου του παρουσιαστή.

Ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης στην ενημέρωση των δημοσιογράφων για το πρόγραμμα του καναλιού από τη νέα σεζόν, δήλωσε ενθουσιασμένος με το φυσικό χιούμορ και την άνεση του παρουσιαστή στην πρώτη του εμφάνιση σε τέτοιο ρόλο, που δικαιώνει όσους στήριξαν την επιλογή αυτή. «Όλη η διαφορά είναι η σχέση που αναπτύσσει ο Τόνι με τους παίκτες αλλά και το κοινό στο στούντιο. Το διασκεδάζουν όλοι μαζί, κι αυτό φαίνεται. Οι δηλώσεις συμμετοχών τόσο για παίκτες αλλά και απλό ακροατήριο εκτινάχθηκαν από την πρώτη μέρα προβολής.» είχε πει ο διευθυντής προγράμματος.

Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή «Το ταίρι ξέρει» ξεκίνησε δυναμικά την μάχη της τηλεθέασης μέσα σε ένα ήδη ανταγωνιστικό τηλεοπτικό περιβάλλον , μία δύσκολη εβδομάδα με τους ημιτελικούς του Μundial κυρίως αλλά και το τέλος του Survivor 2.

Ο Τόνι Σφήνος κ «Το ταίρι ξέρει» φαίνεται ότι έχουν αγγίξει το κοινό, αφού έχει συμβάλει σημαντικά στην απόδοση του Prime time του καναλιού καθώς στο κοινό 18-54 έχει ήδη ανεβάσει το μερίδιο του κατά 4,7 μονάδες συγκριτικά με την υπόλοιπη χρονιά .