Πέντε beach towels που μας ξετρέλαναν!

Το Καλοκαίρι σημαίνει βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού, χαλάρωση στις χρυσαφένιες παραλίες των Κυκλάδων και δροσερά cocktails με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα του Ιονίου. Με άλλα λόγια, το Καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για να αγγίξεις την ευτυχία και να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό. Αρκεί να βρίσκεσαι περίπου δέκα βήματα μακριά από το σημείο που σκάει το κύμα.

Φέτος λοιπόν, αφού επιλέξεις τον κατάλληλο προορισμό που θα σε κάνει μια από τις πιο «ζεν» κοπέλες του πλανήτη, πρέπει να βρεις και την πιο εντυπωσιακή beach towel που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ιδιαίτερα σχέδια, μοναδικά χρώματα και εξαιρετική ποιότητα, η σειρά των Signature beach towels από την Sun of A Beach μπορεί να σου προσφέρει το premium pampering που έχεις πραγματικά ανάγκη. Το μεγαλύτερο τους πλεονέκτημα; Οι δύο εντελώς διαφορετικές πλευρές τους. Η υφασμάτινη printed πλευρά τους μαγνητίζει τα βλέμματα στην παραλία, ενώ η αφράτη και μαλακή πετσέτα που έχει από την άλλη, θα σε κάνει να μην θέλεις να την αποχωριστείς ποτέ!

Όσο λοιπόν, το ελληνικό Καλοκαίρι θα μας χτυπάει την πόρτα, εμείς εκτός από τα κουβαδάκια μας θα παίρνουμε και την τσάντα θαλάσσης με τα απαραίτητα και θα αλλάζουμε παραλία. Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις πέντε signature beach towels και τον πιο ταιριαστό προορισμό τους. Διότι, μπορεί να μην έχεις ακόμη την κατάλληλη πετσέτα, αλλά να έχεις ήδη βρει το νησί που κάνει το τέλειο… «ζευγάρι» της!

Pineapple Sorbet Fuchsia για τα Σαββατοκύριακα στη Μύκονο

9999 copy

Μπορεί οι «νύχτες στη Μύκονο με την πανσέληνο μαζί», να είναι πλέον ένα κομμάτι του παρελθόντος σου, όμως θα έχεις για πάντα τις μεγάλες, χρυσαφένιες παραλίες του νησιού. Επειδή λοιπόν, ο Άγιος Σώστης και η Κάπαρη είναι μερικές από τις πιο όμορφες ανοργάνωτες παραλίες της Μυκόνου, κάπως πρέπει κι εσύ να εντυπωσιάσεις. Με την Pineapple Sorbet Fuschia πετσέτα θαλάσσης της Sun of A Beach, οι καυτές ημέρες στο νησί των ανέμων, θα γεμίσουν χρώμα το Σαββατοκύριακό σου και θα σε κάνουν να μην θέλεις να φύγεις από την παραλία! Ο συνδυασμός από το αιγυπτιακό βαμβάκι υψηλής ποιότητας και τη βαμβακερή ποπλίνα, μαζί με τα πιο διασκεδαστικά prints που θα μπορούσε να έχει μια πετσέτα, θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στην πετσέτα σου, αυτό το Καλοκαίρι!

WWF Calamari για την τέλεια απόδραση στην Ύδρα

hhh

Λίγο πιο κοντά στην πόλη, αυτή τη φορά η Sun of A Beach σε ταξιδεύει για καλό σκοπό στον Αργοσαρωνικό και το γραφικό νησί της Ύδρας. Εκεί όπου οι βουτιές θα γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς σου, η πετσέτα Calamari θα σε συντροφεύει στην στεριά. Μια από τις έξι μοναδικές πετσέτες, θέλει να μας «χτυπήσει» για ακόμη μια φορά το καμπανάκι για όλα τα είδη υπό εξαφάνιση που κατοικούν στη Μεσόγειο Θάλασσα και κινδυνεύουν από σημαντικές απειλές όπως οι ιχθυοκαλλιέργειες, οι κλιματικές αλλαγές αλλά και η μόλυνση περιβάλλοντος. Αξίζει λοιπόν, να σημειωθεί ότι με κάθε μια πετσέτα από τις Signature WWF, εκτός από το απαράμιλλο στυλ που μπορείς να προσφέρεις στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, προσφέρεις και το 10% της αγοράς της στη  WWF Greece για να στηρίξεις την προσπάθειά τους να προστατεύσουν τη θαλάσσια ζωή στη Μεσόγειο. Όπως και όλες οι signature πετσέτες της Sun of A Beach, είναι φτιαγμένες με αιγυπτιακό βαμβάκι υψηλής ποιότητας και βαμβακερή ποπλίνα.

Tinos Sky για την εξόρμηση στην… Τήνο!

nnnn

Το καλύτερο με την πετσέτα Tinos Sky δεν είναι ότι σε «μεταφέρει» αυτόματα στο κυκλαδίτικο νησί της Τήνου, αλλά ότι θα την μοιράζεσαι με το αγόρι σου. Καθαρός καταγάλανος ουρανός και κρυστάλλινα νερά: Αυτό είναι το Καλοκαίρι στο Αιγαίο. Μπορεί η Τήνος να μη μοιάζει με το πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων, είναι σίγουρα ένα νησί που μπορεί να σου προσφέρει το ελληνικό Καλοκαίρι στο full.  Φρόντισε μόνο, τις ώρες που λιάζεσαι σε κάποια άδεια παραλία να μην ξεχνάς το αντηλιακό σου. Κανείς δεν θέλει να κάνει παρέα με… αστακούς!

WWF Lobster για τα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα στα Κύθηρα

bbbb

Αφού λοιπόν, αναφέραμε τους αστακούς, μπορεί κανείς να μην θέλει να κάνει παρέα με αυτούς αλλά όλοι θέλουν να έχουν έναν… στην τσάντα τους! Η πετσέτα θαλάσσης Lobster, είναι μια από τις έξι limited edition πετσέτες της Sun of A Beach με σκοπό την αύξηση συναίσθησης για τη θαλάσσια ζωή στη Μεσόγειο Θάλασσα. Όπως συνέβη και με την Calamari, έτσι και με αυτή, το 10% κάθε αγοράς πηγαίνει στη WWF Greece. Φέτος το Καλοκαίρι, διάλεξε να επισκεφτείς το νησί της Αφροδίτης, και να απολαύσεις τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος σε κάποια δυτική παραλία, πάνω στην πολύχρωμη Lobster σου, με υψηλής ποιότητας αιγυπτιακό βαμβάκι και βαμβακερή ποπλίνα για μεγάλη απορροφητικότητα και μια αίσθηση καλοκαιρινής φρεσκάδας.

Aegean Wave για τους ισχυρούς ανέμους της Σερίφου

cccc

Γυρνώντας πίσω στις Κυκλάδες, το νησί της Σερίφου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο για ακόμη ένα Καλοκαίρι από το island hopping πλάνο σου. Σε αυτό το νησί μπορείς να απολαύσεις τα πάντα στο «πολύ» τους, με πρώτο και καλύτερο την χαλάρωση. Για να χαλαρώσεις όπως πρέπει λοιπόν, χρειάζεσαι και την κατάλληλη πετσέτα θαλάσσης. Η Aegean Wave μπορεί να είναι γεμάτη «κύματα», όμως εσύ θα είσαι πιο ήρεμη από ποτέ. Άσε που ο συνδυασμός από αιγυπτιακό βαμβάκι υψηλής ποιότητας και βαμβακερή ποπλίνα θα σε κάνει να μην θέλεις να την αφήσεις ποτέ!

Μπορείς να δεις κι άλλα εντυπωσιακά σχέδια από τις Signature Beach Towels της Sun of A Beach, εδώ και να αναβαθμίσεις το beach look σου πριν φύγεις για διακοπές!

 http://www.queen.gr