Γιώργος Παπανδρέου: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Γουέντι, την Μαργαρίτα και τον… γαμπρό!

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε τα 66 και το γιόρτασε μαζί την Ολλανδέζα σύντροφό του, την κόρη του, Μαργαρίτα και τον σύντροφό της, στην Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης.

Το περασμένο Σάββατο ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε σε αγαπημένο του εστιατόριο στην περιοχή – ένα εστιατόριο που κάθε φορά που βρισκόταν στην Κρήτη για να δει τα παιδιά του, Ανδρίκο και Μαργαρίτα, επέλεγε το συγκεκριμένο μαγαζί για το δείπνο.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η παρέα ήταν… ξεχωριστή για τον ίδιο. Κι αυτό διότι εκείνη την ημέρα, γιόρτασε τα εξηκοστά έκτα γενέθλιά του, μαζί με την κόρη του, Μαργαρίτα, τον σύντροφό της, αθλητή του τένιος Χάρη Καπόγιαννη και την Ολλανδέζα σύντροφο του Γ. Παπανδρέου, Γουέντι Κονέλι.

Με την συνύπαρξη αυτή διαψεύδονται και οι φήμες ότι η Μαργαρίτα δεν εγκρίνει τη Γουέντι. Καθώς όσοι βρέθηκαν σε διπλανές παρέες εκείνο το βράδυ διαπίστωσαν πως ανάμεσα στις δύο γυναίκες υπήρχε «καλή χημεία» αλλά και… ταύτιση στις κακές συνήθειες!

Σε αντίθεση με τους άνδρες της παρέας, που είναι «αθλητικοί τύποι» και θιασώτες της υγιεινής ζωής, τόσο η Μαργαρίτα όσο και Γουέντι… έστριβαν το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Secret.

Πριν την… τούρτα, ο Γιώργος Παπανδρέου ζητούσε συγγνώμη από την παρέα, διότι το κινητό του τηλέφωνο χτυπούσε… ακατάπαυστα για ευχές!

Πηγή: Secret