Ο Ρίτσαρντ Γκιρ μας συστήνει την τρίτη του σύζυγο και δηλώνει "ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο σύμπαν"

Ως τον «πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στο σύμπαν» περιέγραψε τον εαυτό του ο Ρίτσαρντ Γκιρ μετά την τέλεση του τρίτου γάμου του.

Ο 68χρονος γοητευτικός ηθοποιός νυμφεύτηκε την 35χρονη Αλεχάντρα Σίλβα, Ισπανίδα ακτιβίστρια, σε μια τελετή εμπνευσμένη από την Ινδία στο ράντσο του έξω από την Νέα Υόρκη τον περασμένο Απρίλιο,

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Hello” ανέφερε τα ακόλουθα γεμάτος λατρεία για τη σύζυγό του: «Πώς θα μπορούσα να μην είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο σύμπαν; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθά τους άλλους, αστεία, υπομονετική, που ξέρει να συγχωρεί, που είναι εκπληκτική μαγείρισσα και που φτιάχνει τις καλύτερες σαλάτες του κόσμου».

Το ζευγάρι, που έφτασε στην τελετή με το χαρακτηριστικό τρίτροχο όχημα της Ταϋλάνδης, τουκ-τουκ, γνωρίστηκε στο Ποζιτάνο της Ιταλίας το 2014, όταν ο ηθοποιός έμεινε σε ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Σίλβα.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι έστελνε λουλούδια στην Σίλβα μέχρι να δεχτεί να βγει μαζί του, ενώ της γράφει και τραγούδια. Έκτοτε μένουν αχώριστοι.

«Η Αλεχάνδρα διαλογίζεται, είναι χορτοφάγος, μια σπουδαία μητέρα, έχει άγγιγμα αγγέλου και είναι επίσης Ισπανίδα – από την πατρίδα των βασιλιάδων και των βασιλισσών, του Θερβάντες και του Μπουνουέλ. Δεν μπορείς να έχεις κάτι καλύτερο από αυτό» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο ηθοποιός έμεινε σε ένα ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Σίλβα  το 2014.

Μιλώντας για την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, η Σίλβα δήλωσε: «Ένας φίλος μας μας σύστησε, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και νιώσαμε ένα πολύ ισχυρό δέσιμο. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον όλο το βράδυ και από τότε δεν έχουμε χωρίσει».

Ο Γκιρ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Σίντι Κρόφορντ από το 1991 έως το 1995, και στη συνέχεια με την ηθοποιό Κάρεϊ Λόουελ από το 2002 έως το 2016, με την οποία έχει έναν τον 18χρονο Όμηρο. Η Σίλβα έχει επίσης έναν 5χρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο της.