Βασίλης Κικίλιας: Η ζωή μετά το χωρισμό από την Τζένη Μπαλατσινού

Έζησαν μαζί ένα μεγάλο έρωτα, έφθασαν κοντά στο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Ο λόγος για τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού που πριν από δυο μήνες αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και είχαν μετακομίσει μαζί στο Κολωνάκι. Έμοιαζαν να είναι ένα πολύ ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι, αλλά το love story τους δεν είχε τελικά την κατάληξη που πολλοί θα ήθελαν. Ο γνωστός πολιτικός και η διάσημη παρουσιάστρια αποφάσισαν να χωρίσουν, με τον Βασίλη Κικίλια να μετακομίζει στο πατρικό του σπίτι μαζί με την οικογένειά του. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα του Down Town, παρά τα σενάρια περί επανασύνδεσης που έχουν ακουστεί, ο χωρισμός του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού φαίνεται να είναι οριστικός.

Το περιβάλλον του Βασίλη Κικίλια, μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως οι φήμες που ακούστηκαν πως υπάρχει κάποιο φλερτ ανάμεσα σε εκείνον και την Έλενα Ράπτη δεν ισχύουν και πως ο γνωστός πολιτικός έχει αφιερωθεί αυτήν την περίοδο στα καθήκοντά του στην πολιτική και στις αγαπημένες του ασχολίες. :Ανάμεσα σε αυτές είναι οι βόλτες με το αξιολάτρευτο λαμπραντόρ του, τη Φάτσα, ο αθλητισμός, αλλά και η στήριξη της ομάδας του, της ΑΕΚ και φυσικά η παρακολούθηση ταινιών, αφού δηλώνει σινεφίλ.