Καλοκαίρι 2018: Αυτά είναι τα μαγιό που θα φορέσουμε φέτος!

Οι τάσεις της μόδας αναφορικά με τα γυναικεία Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018, έτσι όπως παρουσιάστηκαν από τη Miami Swim Week, βρίσκονται στη διάθεσή μας και μας επιτρέπουν να εμπνευστούμε από αυτές για την απόκτηση ενός μαγιό που θα συνάδει μαζί τους. Οι φετινές τάσεις καλύπτουν κάθε πιθανή πτυχή και προσωπικότητα και συμπεριλαμβάνουν τόσο μεμονωμένα όσο και δύο κομμάτια μαγιό. Πιστεύουμε πως όλες λίγο – πολύ θα βρείτε κάτι που θα συμφωνεί με το γούστο σας!

Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 – Τάσεις της μόδας

1.Μαγιό δεμένα μπροστά

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, επιλέξαμε να ξεκινήσουμε από αυτήν εδώ την τάση, που θέλει τα μαγιό κάθε είδους (ολόσωμα, μπικίνι, ακόμα και string) να δένουν στο εμπρόσθιο τμήμα τους, συνήθως κάτω από την περιοχή του στήθους μας. Πρόκειται για μία πρωτότυπη και φρέσκια ιδέα από τους σχεδιαστές μόδας που πολλές θα θελήσουν να δοκιμάσουν τη φετινή σεζόν. Το σίγουρο είναι πως προσφέρει άνεση και πρακτικότητα, από την άποψη ότι όλες μπορούμε να δέσουμε και να λύσουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή το μαγιό μας από μόνες μας! Δείτε, μάλιστα, τις τρεις φωτογραφίες. Δεν είναι όμορφα κομμάτια;

2.Με έναν ώμο

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Η μόδα των one-shoulder ρούχων, που από πέρυσι επανήλθε δυναμικά στις πασαρέλες, πρωταγωνιστεί και φέτος στις τάσεις για τα γυναικεία Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018. Πρόκειται φυσικά για μαγιό που αποτελούνται από δύο ξεχωριστά κομμάτια, στο πάνω μέρος του οποίου υπάρχει μόνον ένας ώμος στο ύφασμα. Η ιδέα αυτή είναι εξαιρετικά κομψή, σικάτη και ίσως σέξι. Για όσες, όμως, προτιμάτε να κολυμπάτε πολύ παρά να κάθεστε σε μία ξαπλώστρα, τότε μάλλον αυτή δεν είναι η πρακτικότερη λύση, ειδικά εάν έχετε πλούσιο μπούστο. Επιλέγετε ένα τέτοιο μαγιό όταν σκοπεύετε απλά να το φορέσετε π.χ. για να κυκλοφορήσετε στα σοκάκια ενός νησιού ή στο beach bar που θα παρευρεθείτε. Μάλιστα, στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε κομμάτια σε χρώματα που είναι must για την τρέχουσα σεζόν (τα nude, το ροζ και οι αποχρώσεις του ωκεανού), όχι μόνο για τα μαγιό, αλλά και για ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να σχετίζεται με τη μόδα, για παράδειγμα τα Νύχια 2018.

3.Πλεκτά μπικίνι

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στα Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 είναι τα πλεκτά μπικίνι, τα οποία ξεκίνησαν από πέρσι να κάνουν αισθητή της ιδιαίτερη παρουσία τους. Είναι ασφαλώς σικ, κομψά και θηλυκά. Δεν έχουμε να πούμε για αυτά ότι ταιριάζουν καλύτερα σε ορισμένα σωματότυπα ή ότι δεν ταιριάζουν καθόλου σε άλλα. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, τα μπικίνι δεν πάνε σε όλες μας, οπότε αυτός είναι ο μόνος περιορισμός. Από άποψη υφάσματος, όμως, θεωρούμε πως είναι εξαιρετικά και αποτελούν μία διαφορετική επιλογή για κάθε γυναίκα.

4.Διακόσμηση με φούντες

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Στις τάσεις της μόδας για τις γυναικείες Τσάντες Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 είδαμε ξανά την παρούσα προσθήκη. Τώρα τη συναντάμε και στα μαγιό και πιστεύουμε ότι θα κερδίσει ορισμένες από εσάς. Οι φούντες ως διακοσμητικές στα διάφορα είδη μαγιό συνιστούν κάτι το διαφορετικό, κάτι το ξεχωριστό, κάτι που σίγουρα θα δούμε πολλές κοπέλες και γυναίκες να διαθέτουν στο μαγιό τους. Εφόσον θεωρείτε ότι ταιριάζει με το στυλ σας κι ότι μπορείτε να τις υποστηρίξετε, τολμήστε το! Θα είστε εντός μόδας και πάνω από όλα πολύ κομψές.

5.Strappy ολόσωμα

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Αν έχετε επίπεδη κοιλιά και θέλετε να ξεφύγετε από τα βαρετά μπικίνι μαγιό με τα δύο κομμάτια, δοκιμάστε ολόσωμα μαγιό που αποτελούνται από διάφορες λωρίδες / λουριά, όπως για παράδειγμα είναι αυτά που μπορείτε να δείτε στις παραπάνω εικόνες. Είναι μία από τις πιο hot τάσεις της μόδας στα μαγιό, την οποία όμως είδαμε και αλλού φέτος, λόγου χάριν στις τάσεις της μόδας για τα Παπούτσια 2018. Και τονίσαμε εξ αρχής ότι απαιτούν μία όσο το δυνατόν επίπεδη κοιλιά και στομάχι διότι, όπως αντιλαμβάνεστε, εάν μία γυναίκα έχει αρκετό λίπος και ψωμάκια θα πιέζονται από τα δεσίματα και τα λουριά και δε θα είναι τόσο όμορφο το αποτέλεσμα. Επισημαίνουμε, πάντως, ότι επίπεδη κοιλιά δε σημαίνει απαραιτήτως και αδύνατη κοιλιά, πόσο μάλλον σε σημείο όπως αυτές των μοντέλων.

6.Mismatched μπικίνι

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Okay, δεν εκπλαγήκατε, ούτε κι εμείς! Για ακόμη μία σεζόν τα αταίριαστε κομμάτια σε μπικίνι μαγιό είναι εντός των κορυφαίων τάσεων της μόδας όσον αφορά τα Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018. Ίσως αυτό να οφείλεται στην καθολική αγάπη και προτίμηση που τους έχουμε δείξει οι κοπέλες και οι γυναίκες ανά τον κόσμο, μιας και συνηθίζουμε να φοράμε μπικίνι με διαφορετικό το άνω τμήμα από το κάτω. Η διαφοροποίηση αυτή ξεφεύγει από τη βαρετή εικόνα του σετ, ενώ παράλληλα ευνοεί τον αυτοσχεδιασμό στο συνδυασμό. Επίσης, μας επιτρέπει να κρατάμε όλα τα μαγιό μας και, ακόμη κι αν χαλάσει το ένα μέρος τους ή το χάσουμε ή δεν μας κάνει ή δε μας στρώνει όμορφα, να συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε το άλλο μέρος τους.

7.Ψηλόμεσα

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Ανάμεσα στα βασικά must have για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα και την καλοκαιρινή είναι αυτά τα μαγιό, κορίτσια, τα οποία βλέπετε στις φωτογραφίες. Απαρτίζονται από δύο ξεχωριστά κομμάτια, εκ των οποίων το κάτω ανεβαίνει ψηλά στη μέση και στο στομάχι. Ταιριάζουν για εσάς που έχετε επίπεδη κοιλιά και δεν έχετε ψωμάκια γύρω από τη μέση σας, αλλά και σε εσάς που θέλετε να καλύπτετε λίγα παχάκια ή άλλες ατέλειες (π.χ. ραγάδες) στις περιοχές αυτές. Εάν έχετε γυμνασμένη την περιοχή ψηλά στο στομάχι και κάτω από το στήθος το μαγιό αυτό είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Επιπλέον, είτε έχετε μικρό είτε έχετε μεγάλο στήθος, μπορείτε να παίξετε με το άνω μέρος του μαγιό καταλλήλως, και να τραβήξετε τα βλέμματα με το κάτω τμήμα του. Πάρτε ιδέες από τα εικονιζόμενα μοντέλα, που, παρεμπιπτόντως, τα μαγιό που φορούν βρίσκονται σε χρώματα εντός μόδας.

8.Ριγέ μαγιό

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Η επιλογή του ριγέ παίζει αρκετά κάθε άνοιξη και καλοκαίρι στα γυναικεία και ανδρικά ρούχα. Οι τάσεις της μόδας για τα Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 που έχουν σχεδιαστεί για το γυναικείο κοινό θέλουν το ριγέ να εμφανίζεται και στα μαγιό κάθε είδους: μπικίνι, ψηλόμεσα, ολόσωμα κ.λπ. Τα μαγιό αυτά είναι σικ και κομψά από άποψη χρωμάτων και σχεδίου και ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και σωματότυπο. Προσοχή όσον αφορά στην κατεύθυνση της ρίγας: είθισται οι κάθετες ρίγες να αδυνατίζουν ενώ οι οριζόντιες να παχαίνουν. Προσαρμόστε το, συνεπώς, σύμφωνα με το δικό σας σωματικό βάρος στις περιοχές που καλύπτει το μαγιό σας.

9.Βελούδο

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Να μία ασυνήθιστη πρόταση! Το βελούδο. Από πέρυσι το χειμώνα το βελούδο πρωταγωνιστεί ως υλικό κατασκευής ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ. Επί της παρούσης, το βλέπουμε να έχει κυρίαρχο ρόλο και στα γυναικεία μαγιό 2018, κάτι που θα ευχαριστήσει ιδιαιτέρως όσες από εσάς θέλετε να ξεφεύγετε από τα τετριμμένα και να ξεχωρίζετε με την ιδιάζουσα εμφάνιση και παρουσία σας. Πέραν της θάλασσας ή της πισίνας, ένα βελούδινο ολόσωμο μαγιό ή το βελούδινο άνω τμήμα ενός μαγιό μπορεί να φορεθεί κάλλιστα μόνο του (χωρίς κάποιο μπλουζάκι δηλαδή) μαζί με κάτι από κάτω (π.χ. ένα σορτς, μία φούστα, μία παντελόνα κ.λπ.) και με ένα ωραίο ζευγάρι πλατφόρμες ή flatforms σε ένα beach / pool party.

10.Pastel χρώματα στα μαγιό

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Για την παρούσα τάση της μόδας ίσως και να μην μπορεί κανείς να σχολιάσει κάτι το αρνητικό! Οι παστέλ αποχρώσεις έχουν κάνει αισθητή και σταθερή – ακλόνητη την παρουσία τους για την εαρινή και καλοκαιρινή σεζόν (όχι μόνο τη φετινή), οπότε δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν κι από τα γυναικεία μαγιό. Τα χρώματα αυτά ταιριάζουν σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες τονίζοντας την ομορφιά της λευκής επιδερμίδας, αλλά απογειώνουν μία σταρένια ή μαυρισμένη επιδερμίδα με τη χρωματική αντίθεση που δημιουργούν.

11.Ολόσωμα με βαθύ ντεκολτέ

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για τα Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 και συνάμα από τις πιο hot προτάσεις των σχεδιαστών είναι τα ολόσωμα μαγιό με τα βαθιά, αποκαλυπτικά ή, καλύτερα να τα χαρακτηρίσουμε «ριψοκίνδυνα» , ντεκολτέ. Συνδυάζουν τα θετικά που μπορεί να προσφέρει το ολόσωμο μαγιό (π.χ. ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας, απόκρυψη ατελειών και λοιπά), με τη σέξι εικόνα που μπορεί να διαμορφώσει ένα βαθύ άνοιγμα στο εμπρόσθιο τμήμα τους. Ίσως να μην αποτελούν την πιο πρακτική λύση για κολύμπι, ωστόσο είναι εξαιρετικά για εμφανίσεις που θα κλέψουν την παράσταση.

12.High-cut ολόσωμα

μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018

Και η συγκεκριμένα τάση συνδυάζει τα δύο προαναφερόμενα γνωρίσματα, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε μία ιδέα πιο προκλητική, που σαφώς δεν μπορεί να ταιριάζει σε όλες μας. Τα ολόσωμα μαγιό που έχουν μεγάλα και ψηλά κοψίματα στις δύο πλευρές τους χαμηλά δείχνουν τα πόδια πιο ψηλά και αδύνατα, ενώ συγχρόνως αποκαλύπτουν μία πολύ σέξι γυναικεία περιοχή. Εάν έχετε ψωμάκια στην περιοχή αυτή, καλύτερα να μην τα προτιμήσετε. Εάν, όμως, θέλετε να αναδείξετε τη σιλουέτα σας και δε φοβάστε να τολμήσετε, κάντε το!

Κι εδώ, λοιπόν, ολοκληρώσαμε το άρθρο μας με τις τάσεις της μόδας όσον αφορά τα γυναικεία Μαγιό Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018. Πιστεύουμε να βρήκατε κάτι που θα σας αρέσει και να το συνυπολογίσετε στην αγορά του νέου μαγιό σας ή και γενικότερα στις φετινές εμφανίσεις σας στην παραλία. Καλά μπάνια!!

http://www.dynamikhgynaika.gr