Πρώην παρουσιαστής του ΑΝΤ1 άφησε τη δημοσιογραφία και εργάζεται ως βοηθός μάγειρα στα Χανιά (φώτος)

Στροφή στην καριέρα του έκανε πρώην παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο οποίος τα τελευταία χρόνια άφησε την Αθήνα και ζει στα Χανιά.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής άλλαξε καριέρα όταν το 2015 ο μισθός του μειώθηκε. Τότε έλαβε την απόφαση να φύγει από την Αθήνα για τα Χανιά. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο και όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει εργαζόταν σε ένα 24ωρο μίνι μάρκετ για να συμπληρώσει το εισόδημά του.

Μάλιστα, τότε είχε αποκαλύψει ότι μαζί με έναν φίλο του αγόρασαν ένα μοσχάρι ελπίζοντας ότι θα αποδειχθεί κερδοφόρο και ότι στη συνέχεια θα αγοράσουν και άλλα! Παράλληλα εξασκούσε τη δημοσιογραφία ως χόμπι, εργαζόμενος ως υπεύθυνος τύπου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και διδάσκοντας σε ΙΕΚ της Κρήτης.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Καψή.

 

 

Ο δημοσιογράφος τώρα εργάζεται ως βοηθός μάγειρα σε γνωστό εστιατόριο των Χανίων, συγκεκριμένα στο Raeti, στην Αγία Μαρίνα.

Ο ίδιος αποκάλυψε την νέα του εργασία και την αγάπη του για τη μαγειρική με μια νέα του ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Αν η δημοσιογραφία είναι η πρώτη αγάπη, η μαγειρική είναι η δεύτερη! Dual career διότι πρέπει πάντα να έχεις εναλλακτικό πλάνο…».

https://www.instagram.com/p/Bh6KBXBgg6i/?utm_source=ig_embed