Μεγάλη συγκίνηση στο MasterChef - Η έκπληξη που δεν περίμενε κανείς! (βίντεο)

Το Μystery Box του MasterChef αυτή την εβδομάδα έκρυβε πολύ συγκίνηση.

Οι παίκτες άνοιξαν το μυστικό κουτί, μόνο που αντί για μαγειρικά υλικά είδαν μπροστά τους tablet! Περιείχαν βίντεο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που είχα να δουν καιρό και η συγκίνηση των παικτών ήταν μεγάλη. Οι κριτές τούς ενημερώνουν ότι απόψε καλούνται να μαγειρέψουν ό,τι θέλουν οι δικοί τους άνθρωποι. Οι διαγωνιζόμενοι βούρκωσαν βλέποντας τα βίντεο, όμως ακόμα δεν είχαν δει το καλύτερο…

Μόλις οι παίκτες αποχώρησαν από τους πάγκους τους για να πάνε στην αποθήκη και να διαλέξουν τα υλικά για το πιάτο τους, τούς περίμενε μία ακόμη έκπληξη. Τα αγαπημένα τους πρόσωπα τούς περίμεναν αγωνιωδώς στους πάγκους για να είναι κοντά τους κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Οι διαγωνιζόμενοι βγήκαν από την αποθήκη με τα καλάθια τους και έμειναν με το στόμα ανοιχτό στη θέα των δικών τους ανθρώπων. Ο μοναδικός παίκτης που δεν είδε από κοντά κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο είναι ο Σάββας Ληχανίδης ο οποίος παρέμεινε στον εξώστη μιας και είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την προηγούμενη διαδικασία του MasterChef.