Η απατημένη Khloe Kardashian - Βίντεο δείχνει τον σύντροφο της να "παίζει" με τρεις γυναίκες (βίντεο)

Τον «άτακτο» σύντροφό της έχει να αντιμετωπίσει η Khloe Kardashian, καθώς όπως όλα δείχνουν την έχει απατήσει αρκετές φορές.

Μετά από δημοσιεύματα ότι βγήκε με αιθέρια ύπαρξη το Σαββατοκύριακο, ήρθε στο φως βίντεο που τον δείχνει ξεκάθαρα να «παίζει» με τρεις γυναίκες τον Οκτώβριο του 2017, σε γνωστό club της Νέας Υόρκης.

Η Khloe τότε διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ο σύντροφος και μπασκεμπολίστας των Cleveland Cavaliers,Tristan Thompson, κάθεται στον καναπέ του club μαζί με τρεις γυναίκες. Οι τέσσερις τους έρχονται πολύ κοντά και αρχίζουν να ερωτοτροπούν.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε μερικές ημέρες μετά τα πλάνα της σελίδας «The Shade Room»,  στα οποία φαίνεται ο Tristan να επισκέπτεται το ξενοδοχείο του, το περασμένο Σαββατοκύριακο, με μία από τις καλλονές που ερωτοτροπούσε στο club τον Οκτώβριο.

Μέχρι τώρα η Khloe, η οποία βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό.

Δείτε το βίντεο:

Η κοπέλα που κυκλοφορεί ο σύντροφος της Khloe είναι ένα από τα γνωστά μοντέλα του Instagram, με το προφίλ της να συγκεντρώνει πάνω από 300.000 followers.

Το μοντέλο μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο κλείδωσε το προφίλ της.

Στη συνέχεια έφτιαξε νέο, με το όνομα Ms.Stephanieeofficial και ανέβασε γυμνές φωτογραφίες του center των Cleveland Cavaliers.

Το «δαιμόνιο» μοντέλο όχι μόνο ανέβασε γυμνές εικόνες στο νέο της λογαριασμό, αλλά και ολόκληρο sextape με τον σύντροφο της Khloe, το οποίο όμως κατέβασε γρήγορα.

Δείτε τι είχε ανεβάσει: