Έξαλλος ο Μπιμπίλας με τον Μποτρίνι και το Hell’s Kitchen – «Αισθανθήκαμε ότι είμαστε κομπάρσοι» (βίντεο)

Έξαλλος έγινε ο Σπύρος Μπιμπίλας κατά την επίσκεψή του στο εστιατόριο του Hell’s Kitchen.

Ο κ. Μπιμπίλας επιτέθηκε στον Έκτορα Μποτρίνι όχι τόσο γιατί δεν έφαγαν σχεδόν τίποτα, αλλά γιατί ο σεφ τον αγνόησε και δεν πήγε καθόλου στο τραπέζι του.

Επίσης ανέφερε ότι από την παραγωγή επέμειναν για να πάει και δεν ήταν κάτι που επιδίωξε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό», περιέγραψε αναλυτικά όλα όσα τον ενόχλησαν στο εστιατόριο αλλά και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Στην εκπομπή κλήθηκα εγώ και εγώ επέλεξα αυτούς που ήταν μαζί μου και πήρα τηλέφωνο να πω τα ονόματα, μη τυχόν και ήταν κάποιος που δεν τον ήθελαν. Το γεγονός που με δυσαρέστησε δεν ήταν ότι δεν φάγαμε -παρότι περιμέναμε δυόμισι ώρες για να ξεκινήσει η εκπομπή. Όταν άρχισε, λοιπόν, σιγά σιγά βλέπαμε ότι ο κύριος Μποτρίνι δεν μας δίνει καμία σημασία, δεν ήρθε καν να μας ευχαριστήσει στο τέλος που είχαμε παραστεί στην εκπομπή του και αισθανθήκαμε ότι είμαστε κομπάρσοι».

«Ο κ. Μποτρίνι από μακριά αντελήφθη ότι κάτι συμβαίνει στο τραπέζι μετά το τέλος της εκπομπής και έφυγε, δεν ήρθε καν να πλησιάσει να πει τι συμβαίνει. Ζητάμε τον υπεύθυνο της εκπομπής, έρχεται, του εξηγούμε τι έγινε και ότι δεν θέλουμε να παιχτούν πλάνα μας, αρχίζει μια λογομαχία, εμφανίζεται ένας κύριος ο οποίος με πολύ απαξιωτικό τρόπο του έλεγε «έλα γιατί έχουμε δουλειά».

«Εκεί τα πήρα στο κρανίο! Εμφανίστηκε και μια κυρία που μιλούσε στα αγγλικά και εξοργίστηκε επειδή εμείς είχαμε εξοργιστεί! Έγινε ένα μπατιρντί και έτσι φύγαμε».

Δείτε βίντεο: