Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του πατέρα της με τη Ν. Καλογρίδη (βίντεο)

Τίποτα δεν άφησε ασχολίαστο η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη μίλησε για τον πατέρα της και τις πρόσφατες εξόδους του με την Νατάσσα Καλογρίδη, αλλά και για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν επτά μήνες.

Τι είπε για τη σχέση του πατέρα της:

«Δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν τι κάνει. Ενοχλεί κανέναν; Είναι καλά; Είναι ήρεμος; Γελάει πάλι; Η Νατάσα αν μπορεί να του δίνει μια γλυκύτητα και μία χαρά, καλά κάνει και είναι μαζί του. Το φάρμακο του θανάτου είναι η ζωή και αυτή τη στιγμή ζει ο πατέρας μου. Πόσα χρόνια θα ζήσει ακόμη ο πατέρας μου; 10; 15; Καλά κάνει από τη στιγμή που τη μία είσαι και την άλλη δεν είσαι.  Θα είμαι ως το θάνατο μαζί με τον πατέρα μου σε ότι επιλογή κι αν κάνει. Όλοι μου οι φίλοι ντράπηκαν να με πάρουν να μου το πουν, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση στο σπίτι μου. Όλοι σοκαρίστηκαν λίγο… Δεν μου δίνει αναφορά ο πατέρας μου. Δεν ήξερε ότι θα βγουν οι φωτογραφίες… είναι λίγο στον κόσμο του. Είναι καλά. Δεν έχω κάποιο λόγο να του πω κάτι. Χαίρομαι.. είναι γλυκό κορίτσι η Νατάσα. Την ξέρω πολλά χρόνια. Προτιμώ τη Νατάσα που είναι εκκεντρική και αληθινή παρά οποιαδήποτε άλλη».

Δείτε βίντεο από την συνέντευξη: