Η απίθανη έκπληξη των συνεργατών του Άκη Πετρετζίκη για τα γενέθλιά του (φώτο)

Ο Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι έχει τα γενέθλια του και αποκάλυψε πως γίνεται 34 ετών. Ο σεφ γιόρτασε την ημέρα αυτή με φίλους και συνεργάτες του στο μαγαζί που έχει στην Αγία Παρασκευή, αλλά και στην τηλεοπτική κουζίνα του.

Στα γενέθλια του φίλοι του εμφανίστηκαν ως χαρακτήρες της κινηματογραφικής ταινίας «Star Wars» και του έκαναν την πιο επική έκπληξη.

«Πόσο καιρό τα μαγειρεύανε όλα αυτά, στ’ αλήθεια δεν ξέρω… αλλά σήμερα όχι μόνο έσβησα τις καλύτερες τούρτες για τα γενέθλιά μου (3 στο σύνολο!!) … αλλά μαγείρεψα στην κουζίνα μου μαζί με τους αγαπημένους μου ήρωες, είδα όλους μου τους φίλους και πήρα μπόλικες ευχές και αγκαλιές! Και ναι, ακόμα και τώρα, δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι τα #34, ξεκίνησαν τόσο μαγικά!!! Είμαι πολύ-πολύ-πολύ χαρούμενος και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους από τα βάθη τη καρδιάς μου για τις τόσο όμορφες ευχές σας και την απεριόριστη αγάπη που μου δείχνετε, όχι μόνο σήμερα, αλλά καθημερινά!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ:

(Πατήστε επάνω στο δεξί βελάκι για να δείτε όλες τις φωτογραφίες)

https://www.instagram.com/p/Bf6bInzARcG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_test