Η εκστρατεία του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά του πολέμου της Συρίας (φώτο)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή το αιματοκύλισμα που γίνεται στη Συρία θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media. Ο παρουσιαστής παρακινεί τους φίλους και συναδέλφους του να ανεβάσουν και εκείνοι μια εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #enoughsyria.

Ο Γρηγόρης παράλληλα ξεκίνησε εκστρατεία στο Avaaz  θέλοντας να παροτρύνει και τους διαδικτυακούς του φίλους να αντιδράσουν για την κατάσταση που επικρατεί.

«Αρκετά μ’ αυτό που συμβαίνει στη Συρία, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα, σας παρακαλώ όλους, να γράψετε στις παλάμες σας enough Συρία και να ανεβάσετε την δική σας φωτογραφία στα social media γράφοντας #enoughsyria…παρακαλώ τους συναδέλφους τηλεπαρουσιαστές, ράδιο εκφωνητές, Δημοσιογράφους, Ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικούς(όσοι εχουν μείνει ακόμα σωστοί) Και όλους εσάς εκεί έξω μικρούς και μεγάλους να στείλετε αυτό το μήνυμα γράφοντας στα χέρια σας enough Συρια… Μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα, στείλτε το σε φίλους σας στο εξωτερικό στείλτε το παντού ακόμη και σε αυτούς που δεν μιλούν ελληνικά…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αυτο ειναι το link για να στειλουμε το μήνυμα στους σωστούς αποδέκτες https://secure.avaaz.org/el/petition/DONALD_TRUMP_VLADIMIR_PUTIN_STOP_TH…» αναφέρει ο Γρηγόρης.