Ο Ρόμπι Γουίλιαμς εξομολογείται: το σοβαρό πρόβλημα υγείας που παραλίγο να τον σκοτώσει

Ο διάσημος τραγουδιστής, Ρόμπι Γουίλιαμς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun, έκανε αποκαλύψεις για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη, τις εξαρτήσεις αλλά και για τη σχέση του με τον Τζορτζ Μάικλ.

Ο τραγουδιστής είπε για την κατάθλιψη ότι είναι «μια αρρώστια στο κεφάλι του που θέλει να τον σκοτώσει», ενώ παραδέχτηκε πως πολλές φορές έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο.

«Ευτυχώς ή δυστυχώς, εάν αφήσω ανεξέλεγκτη τη ζωή μου εμφανίζω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα. Έχω μια αρρώστια στο μυαλό μου που θέλει να με σκοτώσει έτσι πρέπει να είμαι πάντα σε επιφυλακή» ανέφερε ο 44χρονος και εξηγεί ότι υπάρχουν περίοδοι που η κατάθλιψη τον κυριεύει, αλλά υπάρχουν και περίοδοι που απολαμβάνει την ευτυχία.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Τζορτζ Μάικλ και παραδέχθηκε ότι του λείπει πολύ, ενώ μέσα από τον θάνατό του σκέφτηκε ξανά κάποια πράγματα για τη ζωή.

«Οι δοκιμασίες στις οποίες υπέβαλα τον εαυτό μου ήταν τρομερές… Είναι πραγματικό θαύμα που υπάρχω ακόμα, αφού έφτασα κοντά στον θάνατο αμέτρητες φορές» είπε χαρακτηριστικά.

Ο 44χρονος τραγουδιστής έχει δύο παιδιά με την σύζυγο του, Έιντα Φιλντ και θεωρεί ότι ο γάμος του είχε σωτήριο ρόλο για τη ζωή του. «Η Έιντα μου έσωσε τη ζωή, φροντίζοντας να μείνω “καθαρός”». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι στο πρώτο ραντεβού με τη σύζυγό του ήταν τόσο «φτιαγμένος» από τα ναρκωτικά που κακάριζε σαν κοτόπουλο.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς πέρα από την κατάθλιψη που έχει αντιμετωπίζει και άλλα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία επιβαρύνθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για την χρήση σκληρών ναρκωτικών που έκανε από την εφηβεία του και μετά την ένταξή του στο πετυχημένο boy band των Take That. Μια εξάρτηση που όπως παραδέχτηκε τον έφερε πολλές φορές κοντά στον θάνατο.