Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Μετά από 57 ημέρες βγήκε από την εντατική-Το μήνυμα της συζύγου του (φώτο)

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπειτα από 57 μέρες βγήκε από την Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας. Ο παρουσιαστής ακόμα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αφού έχει τραχειοτομία, αλλά το θετικό είναι πως έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ο Κωνσταντίνος είχε σφοδρό τροχαίο με την μηχανή του την παραμονή των Χριστουγέννων και έκτοτε νοσηλεύεται.

Η σύζυγος του παρουσιαστή, Εβελίνα Βαρσάμη, ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook για την κατάσταση υγείας του με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Το μήνυμα

«Αστέρι μου, Ψυχή μου, Ζωή μου πάντα σε θαύμαζα για την δύναμη της ψυχής σου μα τώρα ομως σε θαυμάζω ακομα περισσότερο ???
Κέρδισες το πρωτο στοίχημα …ΖΕΙΣ..?
Κέρδισες και το δεύτερο στοίχημα..ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ μετά από 60 μέρες ?
Είμαι σίγουρη και το πιστεύω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου οτι θα κερδισεις και το τριτο στοιχημα… ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ και σύντομα θα επιστρέψεις στο σπίτι μας και στο παιδακι μας που τόσο πολύ του έχεις λείψει…
Του λείπει το γέλιο σου, οι τρυφερές γεμάτες αγάπη αγκαλιές σου, η μυρωδιά σου… μα πιο πολύ όμως του λείπει η παρουσία σου και η φωνή σου… Βάλε τα δυνατά σου Αγάπη μου για τον Αλεξανδρούλη μας… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ !!!!???»