Sarah Jessica Parker - Rihanna- Jourdan Dunn: Φτιάχνουν τσάντες για φιλανθρωπικό σκοπό

Τι ενώνει την ηθοποιό Sarah Jessica Parker, την τραγουδίστρια Rihanna και το μοντέλο Jourdan Dunn; Η αγάπη τους για την μόδα φυσικά και οι τσάντες που θα σχεδιάσουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τις τρεις κυρίες να σχεδιάσουν τη δική τους εκδοχή της 3Baguette, της εικονικής τσάντας του Οίκου Fendi, προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά τα The Clara Lionel Foundation, Brain Trauma Foundation και The Sickle Cell Disease Association of America.

Επιπλέον τη δική τους 3Baguette θα σχεδιάσουν η καλλιτέχνης Rachel Feinstein αλλά και η Man Repeller, κατά κόσμον Leandra Medine και, όπως αντιλαμβάνεστε, μιλάμε για μια μίνι συλλογή με ιδιαίτερο γούστο και αισθητική.

Οι τσάντες θα εκτίθενται στο νέο flagship κατάστημα του Fendi στη Madison Avenue στη Νέα Υόρκη ενώ τον Μάρτιο θα δημοπρατηθούν.

Η καθεμιά έχει  επιλέξει το ίδρυμα που θα πάνε το χρήματα που θα μαζέψουν από τις αγορές. Συγκεκριμένα η Rihanna έχει επιλέξει The Clara Lionel Foundation, η Sarah Jessica Parker το The Brain Trauma Foundation και τέλος η Dunn έχει διαλέξει το  The Sickle Cell Disease Association of America.

image