"Πικάντικες" αποκαλύψεις με φόντο το Μπάκιγχαμ-Οι επιλογές εσωρούχων της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Τζουν Κέντον, επίσημη προμηθεύτρια εσωρούχων της βασίλισσας Ελισάβετ, απολύθηκε επειδή μέσα από το βιβλίο της έδωσε πληροφορίες για τα… σουτιέν της βασίλισσας! Η εταιρία της Κέντον παρείχε στο Παλάτι εσώρουχα εδώ και 57 χρόνια. Στη σχεδιάστρια έχουν δοθεί χιλιάδες δολάρια από το Μπάκιγχαμ, αφού τα κομμάτια που πουλούσε ξεκινούσαν από 100 δολάρια.

Η ίδια αποφάσισε να γράψει στο βιβλίο της αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθεί η βασίλισσα για να αγοράσει τα εσώρουχά της, γεγονός που δεν άρεσε πολύ στην Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα για να διαλέξει εσώρουχα, αρχικά αφαιρεί την μπλούζα της για να της πάρουν μέτρα και στην συνέχεια διαλέγει όποια της αρέσουν, ενώ παράλληλα τα σκυλάκια της παίζουν στο δωμάτιο.

Η Τζουν Κέντον, συμπεριλαμβάνει στο βιβλίο της και άλλους “γαλαζοαίματους”, όπως η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η Λαίδη Ελισάβετ Μπόους-Λυόν. Επιπλέον, δίνει πληροφορίες από τις ιδιωτικές ζωές τους και αποκαλύπτει τί προτιμήσεις είχαν στα εσώρουχα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα που φορούσε συνήθως σουτιέν με ενίσχυση, αλλά μίλησε και για τα μαγιό και εσώρουχα που έπαιρνε για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον Χάρι.