Βάνα Μπάρμπα: Μου ζητήθηκε να φάω με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν - Είχα το σθένος και είπα όχι

Για την ιστορία της με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, την στιγμή που οι καταγγελίες των σεξουαλικών παρενοχλήσεων για τον παραγωγό όλο και πληθαίνουν.

«Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας Mediteranneo, μετά από 2 ημέρες μου ζητήθηκε να πάω να συμφάγω με ένα παράγωγο που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση δεν ήταν ερώτηση» τόνισε σε συνέντευξη της η ηθοποιός στο Star.

«Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι . Βεβαία αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ιδια η ατζεντισσα μου είπε τώρα “ηθελέστα και παθέστα”».

«Τον γνώρισα στο Μπέβερλι χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία , από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε , δεν σε σεβόταν δεν κοιτούσε στα μάτια δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε», αλλά «όλα εδώ πληρώνονται τελικά, μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική άλλα τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ηταν καθαρά σεξιστική επιλογή δική τους. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σ’ αυτόν τον άνθρωπο», ανέφερε.

Προτεινόμενα για εσάς