Η Βάνα Μπάρμπα χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ «Μαρία Μαγδαληνή» - Ποιους προτιμα για την Κεντροαριστερά

Νέα ψήφο εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ έδωσε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία σε συνέντευξη της παρομοίασε το κόμμα με την Μαρία Μαγδαληνή.

«Είναι όπως στην περίπτωση της Μαρίας της Μαγδαληνής, την οποία άρχισαν να λιθοβολούν όλοι όταν έμαθαν ότι είναι πόρνη» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, και συμπλήρωσε: «Το ΠΑΣΟΚ φορτώθηκε πάρα πολλά πράγματα. Του αξίζει κάτι καλύτερο. Γιατί ό, τι έκανε το ΠΑΣΟΚ, το έκανε και η Δεξιά».

Διερωτήθηκε, μάλιστα, γιατί ορισμένοι φοβούνται να πουν τη λέξη ΠΑΣΟΚ και επιλέγουν το Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Βάνα Μπάρμπα φαίνεται ότι «φλερτάρει» με την ιδέα να κατέβει δημοτική σύμβουλος είτε στην Αθήνα είτε και στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ηπειρο.

Ερωτηθείσα για το εάν θα ψηφίσει για τον αρχηγό του νέου σχήματος της κεντροαριστεράς και ποιον θα επιλέξει η Βάνα Μπάρμπα απάντησε: « «Εννοείται ότι θα πάω να ψηφίσω, υπάρχουν νέοι άνθρωποι εξαιρετικοί, όπως ο κ. Ανδρουλάκης, από την άλλη εξαιρετική είναι και η Φώφη Γεννηματά και την στηρίζω επειδή είναι γυναίκα».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό, η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε αγκαλιά σε νυχτερινό κέντρο με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρο Πάγκαλο.

Προτεινόμενα για εσάς