Παντρεύτηκε στην Αντίπαρο η Άννα Μπουσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη

Το τρυφερό ειδύλλιο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, Άννας Μπουσδούκου με τον ρεπόρτερ του καναλιού, Σταύρου Ιωαννίδη έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου,στην Αντίπαρο, παρουσία στενών συγγενών και λίγων καλών φίλων. Το ζευγάρι άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της σχέσης του έχει επιλέξει να κινείται σε χαμηλούς τόνους και να μην δίνει τροφή για δημοσιεύματα. Ωστόσο, ο γάμος τους είναι ένα από τα πράγματα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media έστω και αν οι πληροφορίες που έχουν διαρρέυσει είναι ελάχιστες.

Οι νεόνυμφοι ταξίδεψαν στο νησί των Κυκλάδων για να ζήσουν εκεί μία από τις πιο όμορφες στιγμές της σχέσης τους. Το προηγούμενο βράδυ του γάμου έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, beach party για τους φίλους τους.

Μετά την ρομαντική τελετή όπου τηρήθηκαν οι παραδόσεις και η νύφη έφτασε με καραβάκι στην εκκλησία ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στο Beach House.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και η εγκυμονούσα Σία Κοσιώνη με την οποία η νύφη αλλά και ο γαμπρός διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Το love story του ζευγαριού

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2013 όταν η Άννα Μπουσδούκου ανέλαβε τα καθήκοντα της Πόπης Τσαπανίδου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Παρόλο μάλιστα που και οι δυο τους βρίσκονταν στο κανάλι από το 2005-2006 δεν είχαν συνεργαστεί ως εκείνη τη στιγμή. Η πρώτη ουσιαστική επαφή, σύμφωνα με το Down Town, έγινε στο meeting της εκπομπής Τώρα, ενώ στο πρώτο link από Θεσσαλονίκη (όπου ήταν ανταποκριτής ο Σταύρος Ιωαννίδης) η Άννα συνειδητοποίησε πως οι δυο τους θα έχουν μέλλον!

Η σχέση τους ξεκίνησε λίγο μετά από την πρώτη γνωριμία. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και τώρα το love story τους μετρά σχεδόν τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, η αρχή ήταν δύσκολη, μιας και η Άννα Μπουσδούκου έμενε στην Αθήνα και ο Σταύρος στη Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους είδαν το φως της δημοσιότητας και ενόχλησαν την Άννα Μπουσδούκου. “Ποτέ δεν κρύβομαι, αλλά δεν θέλω και να διατυμπανίζω τα προσωπικά μου”, λέει συχνά η παρουσιάστρια.

Η συγκατοίκηση και ο γάμος

Το 2015 έρχεται η συγκατοίκηση του ζευγαριού. Ο Σταύρος Ιωαννίδης δέχεται πρόταση για μόνιμη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και παρόλο που και στο παρελθόν είχε προτάσεις για να έρθει να μείνει στην Αθήνα, δεν ήθελε να αφήσει τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Το ενδεχόμενο όμως να μείνει μαζί με την καλή του, του άλλαξε γνώμη. Εκείνος έρχεται Αθήνα και οι δυο τους μένουν πια μαζί στο Κολωνάκι. Η συνύπαρξη τους είναι ιδανική και η χημεία μεγάλη… μέχρι που έρχεται και η πρόταση γάμου.

Το μυστήριο και το γλέντι αποφασίστηκε να γίνουν στην Αντίπαρο, αγαπημένο νησί της Άννας Μπουσδούκου, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Και φυσικά όλη την οργάνωση έχει ανέλαβε η νύφη.

Πηγή: www.tlife.gr