Νίκος Χατζηνικολάου – Κρίστη Τσολακάκη – Σε μια σπάνια έξοδο τους στο Ηρώδειο (φώτος)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ζευγάρι, βέβαια, έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κάνοντας σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Το βράδυ της Παρασκευής, όμως, ο γνωστός δημοσιογράφος και η καλλονή σύζυγός του παρευρέθηκαν στο Ηρώδειο, για την συναυλία του Στέφανου Κορκολή. Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί τα τελευταία 15 χρόνια, δεν μπορούσε να λείψει από αυτή την υπέροχη εκδήλωση πολιτισμού, τέχνης και ανθρωπιάς κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στην μεγάλη συναυλία του Στέφανου Κορκολή. Η Κρίστη Τσολακάκη έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της, αφού για άλλη μια φορά επέλεξε άκρως σικ στυλιστικές επιλογές.

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής με τη μοναδική Μαρία Φαραντούρη και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη ταξίδεψαν το κοινό, στα συγκλονιστικά μουσικά μονοπάτια του οικουμενικού μας μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Πηγή: www.tlife.gr