«Ζητείται Chef»: Η νέα εκπομπή μαγειρικής του ΑΝΤ1 - Για μόνο 9 επεισόδια

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει το Σεπτέμβριο με μία νέα εκπομπή μαγειρικής, με τίτλο «Ζητείται Chef» και δίνει τη δυνατότητα στο νικητή να εργαστεί στην κουζίνα του βραβευμένου σεφ, Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Το «Ζητείται Chef» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στον ΑΝΤ1 και θα μας παρουσιάσει σε 9 επεισόδια, 6 υποψήφιους σεφ, οι οποίοι θα περάσουν μία σειρά από γαστριμαργικές δοκιμασίες. Στο τελευταίο επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε τους 2 φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας μία θέση στο εστιατόριο CTC, του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη.

Βραβευμένος κατ’ επανάληψη με Χρυσό Σκούφο, ο σεφ και ιδιοκτήτης του CTC, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, παρουσιάζει στο μικρό, ντιζαϊνάτο εστιατόριο των Ιλισίων μια ευφάνταστη κουζίνα. Ιδιοφυής και δημιουργικός, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης στοχεύει να προσελκύσει τους «καλεσμένους» του, σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι με αρώματα και γεύσεις.

6 υποψήφιοι, λοιπόν, καλούνται να αποδείξουν ότι αξίζουν να εργάζονται στο πλευρό του σεφ, Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Ποιος θα είναι όμως αυτός που θα κερδίσει την πολυπόθητη θέση;

Είναι γεγονός.. Στον ΑΝΤ1 «Ζητείται Chef»!

Πρεμιέρα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.00, για 9 μόνο επεισόδια.

Πηγή: newpost.gr