Έξαλλος ο Παπαδάκης με τηλεθεατή: Ασχολήσου με κάποιο μέρος του σώματός σου (βίντεο)

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί στην εκπομπή του με έναν τηλεθεατή, ο οποίος έστειλε μήνυμα επικρίνοντας τον παρουσιαστή για τον δημοσιογραφικό χειρισμό ενός θέματος. Ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος δεν δίστασε να εκφραστεί στον αέρα της εκπομπής του με βαρύτατους χαρακτηρισμούς:   

«Τι λέει ο Πάρης Αθηναίος; Δεν ήταν ανάλυση αυτά που λέγαμε τώρα, δεν θέλουμε γελοιότητες. Αλλάξτε κανάλι αν δεν θέλετε να μας παρακολουθείτε.

Εδώ βγάζουμε ειδήσεις, είμαστε δημοσιογράφοι. Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Άσε που το Πάρης Αθηναίος δεν είναι όνομα… Κάποια τρολ, κάποιοι γελοίοι είναι, τρεις τέσσερις είναι. Ο ένας είναι αυτός, ο Πάρης Αθηναίος, ένας γελοίος και μισός, ο οποίος κάθεται και τι δεν λέει. Άξιος ο μισθός σας. Προσέξτε, μπορούμε να βρούμε ποιοι είσαστε, αλλά δεν το κάνουμε. Αφήστε μας να κάνουμε την δουλειά μας. 28 χρόνια ο κόσμος μας εμπιστεύεται και μας έχει δώσει την πρώτη θέση με συντριπτική τηλεθέαση σε σχέση με ανταγωνιστικές εκπομπές!

Σε γελοιότητες τύπου Πάρη Αθηναίου δεν μένουμε. Ως εδώ και μη παρέκει. Σχόλια για εμάς, σχόλια για τους συνεργάτες μας… Κάνε μια άλλη δουλειά άνθρωπέ μου, ασχολήσου με κάποιο μέρος του σώματός σου!» είπε, εξοργισμένος ο παρουσιαστής.

Δείτε την έκρηξή του:

Προτεινόμενα για εσάς