Τέλος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από τον ΣΚΑΪ

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Μάλιστα σήμερα την εκπομπή παρουσίασε ο Νίκος Υποφάντης.

Να θυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος μέσα απ’ την εκπομπή του είχε πει «μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

Κατόπιν ακολούθησε ανακοίνωση του σταθμού με την οποία αποδοκίμαζε τις δηλώσεις Μπογδάνου, χαρακτηρίζοντας όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος περί συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, ως «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές».

Την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ σχολίασε ο κ. Μπογδάνος μέσω της σελίδας του στο Facebook:

 

 

Νωρίτερα σήμερα ο δημοσιογράφος είχε συνάντηση με ανώτατο στέλεχος του σταθμού,  η οποία απέβη άκαρπη. Και πριν λίγο ο σταθμός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία”.