Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίες απ' τον παραμυθένιο γάμο! - Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz επιτέλους παντρεύτηκε – μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και … 4 παιδιά!

Ο γάμος έγινε χθες Δευτέρα στις 9 το βράδυ – ανήμερα των γενεθλίων της νύφης  – στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

ο Σάκης, τηρώντας το έθιμο, έφτασε  πρώτος στην εκκλησία, συνοδευόμενος από τα τέσσερα παιδιά τους. Φορούσε γαμπριάτικο κουστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου.

Η Κάτια, επέλεξε νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη, έφυγε από το δωμάτιο στο οποίο ετοιμάστηκε συνοδεία τεσσάρων κοριτσιών ντυμένων στα λευκά, τα οποία έπαιζαν κομμάτια του Μπαχ με τρία βιολιά και ένα φλάουτο, ενώ ο πατέρας της, Νίκος, την παρέδωσε στον γαμπρό.

 

 

 

 

Μετά την τελετή, ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση. Το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά από τους καλεσμένους να μην ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρο της δεξίωσης υπό την συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων, και  ντυμένοι με παραδοσιακές στολές του νησιού τραγούδησαν για το γάμο.

 

 

Ο Σάκης ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, τα παιδιά τους χόρευαν και λίγο αργότερα ανέβασε ο ίδιος στο Instagram  την πρώτη οικογενειακή αναμνηστική φωτογραφία.

 

 

 

Κι όπως ήταν αναμενόμενο οι περισσότεροι καλεσμένοι ήταν επίσης διάσημοι φίλοι και συνάδελφοί τους: