Ο Μπραντ Πιτ σε ρόλο...μετεωρολόγου κατά Τραμπ για το κλίμα (βίντεο)

Στην διεθνή κατακραυγή που προκάλεσε η άρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να συνυπογράψει τη συμφωνία για την κλιματικη αλλαγή ήρθε να ενώσει τη φωνή του και ο σταρ του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ με έναν πρωτότυπο τρόπο, μέσω της εκπομπής  του αυστραλού κωμικού Τζιμ Τζέφρι  «The Jim Jefferies Show».

Το σώου έκανε την πρεμιέρα του το βράδυ της Τρίτης στην αμερικανική τηλεόραση.  Προς το τέλος της εκπομπής ο Τζιμ Τζέφρι απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Για να καταλάβουμε την κλιματική αλλαγή και τι σημαίνει για τον κόσμο, ορίστε ο δικός μας άνθρωπος για τον καιρό» και τότε εμφανίστηκε ο Μπραντ Πιτ, κακοντυμένος όπως είναι συνήθως οι τηλεοπτικοί μετεωρολόγοι στις ΗΠΑ, για να εξηγήσει τι θα συμβεί στη Γη.

Σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα και με τρεις φράσεις, ο διάσημος ηθοποιός συνόψισε με πικρόχολο χιούμορ τι θα συμβεί με την άνοδο της θερμοκρασίας και τι θα γίνει στο μέλλον: «Τα πράγματα θα γίνουν θερμότερα σε αυτήν εδώ την περιοχή και αυτήν εδώ την περιοχή», λέει ο ηθοποιός, δείχνοντας ουσιαστικά ολόκληρο το χάρτη. Όσο για την πρόβλεψή του για το μέλλον, όταν τον ρώτησε ο Τζέφρι, απάντησε: «Δεν υπάρχει μέλλον».

Δείτε το βίντεο: