Έξαλλος ο Γαβαλάς με βίντεο που δείχνει την εγκαταλελειμμένη βίλα του στην Μύκονο

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και αναδεικνύει την παρακμή της παρατημένης βίλας του Λάκη Γαβαλά στην Μύκονο, προκαλεί οργή αλλά και πίκρα στον διάσημο σχεδιαστή.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γνωστός επιχειρηματίας σημειώνει μεταξύ άλλων: «Δεν παθιάζομαι με τα υλικά αγαθά… Τα όνειρά μου και τα πιστεύω μου δεν αιχμαλωτίζονται σε ένα κρεβάτι σε μια βίλα στη Φτελιά της Μυκόνου, αλλά δίπλα στην αγκαλιά του αγαπημένου μου προσώπου».

Μιλά με αιχμηρά λόγια για το βίντεο που «με τόσο πάθος έδειξε ο ασθμαίνων ρεπόρτερ» και διερωτάται «σε ποιον θέλουν να προκαλέσουν όλεθρο και γιατί».

«Πριν δουν την κατάντια του σπιτιού αυτού, ας κοιτάξουν τα ερείπια τις Ακρόπολης!»

Ο Λάκης Γαβαλάς  αποκαλύπτει τα συναισθήματα του μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και μοιράζεται μαζί με τον κόσμο την βαθιά ενόχληση για την δημοσιότητα που πήρε το θέμα. Επίσης εκφράζει την διαμαρτυρία του παραπέμποντας στα… ερείπια της Ακρόπολης. «Πριν δουν την κατάντια του σπιτιού αυτού, ας κοιτάξουν τα ερείπια τις Ακρόπολης, τα σκουπίδια με γεμάτους κάδους, τη λίγδα της Τσακάλωφ από τα σουβλατζίδικα και έπειτα να ασχοληθούν με κάτι σαν το σπίτι μου που νομίζουν πως είναι πιασάρικο».