Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Τέλος το κρυφτό , δημόσια τα φιλιά!

Τέλος το κρυφτό για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν φοβούνται να το δείξουν δημοσίως.

Η σύντροφος του πρίγκιπα έδωσε το παρόν της στους αγώνες πόλο του Άσκοτ, στους οποίους Γουίλιαμ και Χάρι πήραν μέρος, κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στον κύκλο των γαλαζοαίματων.

Η σύντροφος του πρίγκηπα έκλεψε τις εντυπώσεις την πρώτη μέρα του αγώνα, φορώντας μπλε φόρεμα του οίκου Antonio Berardi που το συνδύασε με λευκό σακάκι. Αν και άψογη στυλιστικά αυτό που εντυπωσίασε και σχολιάστηκε περισσότερο ήταν το παθιασμένο φιλί πουν φαίνεται να έδωσε το ζευγάρι κατά την εμφάνισή του τη δεύτερη μέρα του αγώνα, αφού προηγήθηκε η νίκη της ομάδας του Χάρι την πρώτη μέρα.

Η τρυφερή αγκαλιά της Μαρκλ με τον Χάρι και το φιλί τους ήταν το θέμα που απασχόλησε το βρετανικό Τύπο την δεύτερη μέρα, με τα μέσα μάλιστα αναφέρουν πως η σχέση τους γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

Το ζευγάρι βέβαια προσπαθεί να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται αλλά από ότι φαίνεται οι παπαράτσι δεν θα τους αφήσουν να ζήσουν ήσυχα τον έρωτά τους. Παρ΄όλο που οι φωτογράφοι δεν απαθανάτισαν καθαρά την στιγμή, μιας και το ζευγάρι ήταν απομονωμένο ανάμεσα στα αυτοκίνητα, ο Πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να σκύβει προς το μέρος της αγαπημένης του, η οποία τον έχει πάρει αγκαλιά με την πρόθεση να της δώσει ένα φιλί. Στη συνέχεια οι δυο τους δίνουν μία γρήγορη αγκαλιά, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Η ομάδα του Πρίγκιπα κέρδισε δύο αγώνες σερί και φαίνεται πως η παρουσία της καλλονής ηθοποιού έδωσε «δύναμη» στον Πρίγκιπα.

Πάντως, τα βρετανικά μέσα αναγέρουν πως ο Χάρι ήδη ετοιμάζει σπίτι όπου θα μείνει με την αγαπημένη του, ενώ η ίδια είναι στην Αγγλία για να συνοδέψει τον Πρίγκιπα στον γάμο της Πίπα Μίντλετον, σπάζοντας έτσι το βασιλικό πρωτόκολλο.