Η Νταϊάνα Ρος εξέφρασε την επιθυμία να υιοθετήσει τον εγκαταλειμμένο γιο του Μ. Τζάκσον

Η διαθήκη του Μάικλ Τζάκσον δεν θα γίνει σεβαστή. Η γιαγιά του παιδιού, Κάθριν Τζάκσον, η οποία ανέλαβε από κοινού με τον τραγουδιστή-θρύλο την επιμέλεια του Μπλάνκετ το 2012, τον εγκατέλειψε.

Είναι ο μικρότερος γιος, μετά τον Prince και την Paris. Με τον ίδιο τρόπο η γιαγιά εγκατέλειψε τον TJ Jackson, τον ανιψιό του βασιλιά της ποπ, του οποίου είχε επίσης τη μισή επιμέλεια.

Εδώ η γιαγιά με την Paris:

Ο Μπλάνκετ ζει αυτή τη στιγμή μόνος στο σπίτι της γιαγιάς του στο Calabasas, που είναι το νέο Μπέβερλι Χιλς του Λος Αντζελες. Σύμφωνα με πολλές πηγές κοντά στην οικογένεια Τζάκσον, η γιαγιά Κάθριν Τζάκσον δεν έχει πατήσει το πόδι της σε αυτό το σπίτι από τον Ιανουάριο του 2017. Είναι 87 ετών και έφυγε ταξίδι στο Λονδίνο για δύο μήνες. Στην πραγματικότητα, έχει εγκατασταθεί στο σπίτι της μεγάλης κόρης της Rebbie, εγκαταλείποντας τον ανήλικο μόνο του στο Λος Αντζελες. Αλλες πηγές αναφέρουν ότι η γιαγιά δεν έχει μιλήσει με τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον εδώ και μήνες.

Η ντίβα Νταϊάνα Ρος ήταν στενή φίλη και «νονά» του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον και λυπάται ιδιαίτερα με αυτή την κατάσταση, σύμφωνα με το αμερικανικό σάιτ Radar Online. Η βασίλισσα της ντίσκο θέλει μάλιστα να πάρει τον ανήλικο Μπλάνκετ στο σπίτι της, στην πόλη Γκρίνουιτς, στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, όπως δηλώνει μια φίλη της τραγουδίστριας.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η ίδια, η Νταϊάνα Ρος περνάει αρκετό χρόνο στο Λος Αντζελες για να μη νιώθει πλήρη εγκατάλειψη ο μικρός Μπλάνκετ. «Η Νταϊάνα πιστεύει ότι ο Μπλάνκετ χρειάζεται μια αλλαγή για να συνέλθει», λέει.

Η Paris, η αδελφή του Μπλάνκετ, κατηγορούσε ορισμένα μέλη της οικογένειάς της ότι χειραγωγούσαν τη γιαγιά Κάθριν για να μην ασχολείται με τον ανήλικο εγγονό της. Κύριος λόγος είναι τα χρήματα. Οι θείοι και οι θείες έχουν βάλει στο μάτι την κληρονομιά που θα αφήσει η γιαγιά Κάθριν όταν πεθάνει.

Δηλαδή, ένα μέρος από την κληρονομιά που της άφησε ο Μάικλ Τζάκσον όταν πέθανε.

Ο θρύλος Τζάκσον άρχισε να φέρνει πολλά χρήματα στα ταμεία μετά τον θάνατό του. Γι’ αυτό, το 2012 πολλά μέλη της φαμίλιας, εκ των οποίων η αδελφή του Τζάνετ Τζάκσον και τα αδέλφια του Τίτο και Ζερμέν, ζητούσαν να τεθεί σε επιμέλεια η ίδια η γιαγιά Κάθριν.

Αυτό θεωρείται αδιανόητο για την Paris, η οποία λυπάται που ο μικρός αδελφός της έχει εγκαταλειφθεί. Το αμερικανικό σάιτ TMZ αναφέρει, ωστόσο, ότι ο Μπλάνκετ, παρά την ταραγμένη ζωή του, έχει εξαιρετικούς βαθμούς στο ιδιωτικό του σχολείο. Ο ανήλικος, ο οποίος ήταν πολύ εσωστρεφής, άρχισε να γίνεται κοινωνικός, προσθέτει. Το μωρό που ο Μάικλ Τζάκσον είχε παρουσιάσει στους φαν του από το μπαλκόνι, και παρολίγο να το ρίξει στο κενό, παλεύει να επιβιώσει.

Επί χρόνια οι φήμες οργίαζαν για το ποια ήταν η μητέρα του Μπλάνκετ. Το όνομά της αποκαλύφθηκε το 2002. Είναι μια Μεξικανή νοσοκόμα, ονόματι Ελενα, την οποία ο Μάικλ Τζάκσον είχε επιλέξει προσωπικά για να γίνει παρένθετη μητέρα στον γιο που επιθυμούσε.
Ο Τζάκσον είχε μάλιστα πληρώσει 20.000 δολάρια τη μητέρα για τον Μπλάνκετ.

Η ταυτότητά της κρατήθηκε μυστική από τη στιγμή που γεννήθηκε το μωρό. Στο πιστοποιητικό γέννησής του, ο Μάικλ Τζάκσον αναφέρεται ως πατέρας αλλά το τετραγωνάκι για το όνομα της μητέρας είναι κενό. Η σύλληψη του παιδιού έγινε in vitro και ο Τζάκσον θεωρείται βιολογικός του πατέρας. Η Ελενα υπέγραψε χαρτιά ότι αποποιείται κάθε δικαιώματος πάνω στο παιδί.

Ενας φίλος του Τζάκσον έχει δηλώσει για το γεγονός: «Ο Μάικλ ήθελε ένα ακόμη παιδί. Είχε ήδη δύο υπέροχα παιδιά, αλλά επιθυμούσε ακόμη ένα και ήταν πολύ επίμονος για τα γονίδια που ήθελε να του δώσει. Πλησίασε την ειδική γιατρό Lila Schmidt στις αρχές του 2001, όταν τα άλλα παιδιά του ήταν 3 και 2 ετών. Πίστευε ότι η Debbie Rowe, η οποία είχε κάνει δύσκολη γέννα με την Paris, ήταν πολύ μεγάλη σε ηλικία και την είχε αποκλείσει από τη λίστα».

Ο Τζάκσον έλαβε πολλές προσφορές για παρένθετη μητέρα. Η Ελενα ήταν μια από αυτές. Οταν τη συνάντησε, πείστηκε ότι ήταν η κατάλληλη. «Επέλεξε την Ελενα γιατί είχε ρίζες λατίνο αλλά ήταν Αμερικανίδα υπήκοος και είχε ανοιχτόχρωμο δέρμα. Την αγαπούσε γιατί ήταν ελκυστική και έμοιαζε σταθερή και έξυπνη. Ηταν νοσοκόμα και ιατρική βοηθός και αυτό του άρεσε. Ολα πήγαν καλά μαζί της, δεν υπήρξε δράμα. Ηξερε τι έπρεπε να κάνει και το έκανε», πρόσθεσε.

Η Ελενα δέχτηκε να γεννήσει το παιδί του Τζάκσον γιατί χρειαζόταν τα χρήματα, για να τα στείλει στην οικογένειά της στο Μεξικό. Ο Μάικλ Τζάκσον της τηλεφώνησε αρκετές φορές όσο ήταν έγκυος για να τη ρωτήσει πώς πήγαινε. Είχε μια φωτογραφία της, αλλά δεν την έδειχνε σε κανέναν. Και ποτέ δεν μίλησε στον Μπλάνκετ για τη μητέρα του.

Η Λατόγια Τζάκσον με τα τρία παιδιά του αδελφού της:

Πηγή: iefomer