8 Διάσημα ζευγάρια με τεράστια διαφορά ηλικίας

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά…

Στις μέρες μας, η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα ζευγάρια δεν μας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση. Και όταν λέμε μεγάλη, σίγουρα δεν εννοούμε 5-6 χρόνια αλλά από 15 χρόνια και άνω. Με λίγα λόγια μιλάμε για 3-4 γενιές διαφορά. Δεν το λες και λίγο.

Σε αυτές τις σχέσεις μας κάνει εντύπωση το επικοινωνιακό κομμάτι..Πως ένας 70αρης μπορεί να βρει κοινά ενδιαφέροντα με μια 45αρα; Η μια 27αρα με έναν 45αρη;

Το μυστικό το ξέρουν μόνο αυτοί και εμείς τους θαυμάζουμε που ζουν τον έρωτα τους.

Ιδού τα διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας….

1.Mary Kate & Olivier Sarkozy

Η (ηθοποιός/συγγραφέας/ σχεδιάστρια μόδας) Mary Kate δείχνει πολύ ευτυχισμένη με τον 18 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφο της Olivier Sarkozy, ο οποίος είναι ο αδελφός του Nicolas Sarkozy-πρώην πρόεδρο της Γαλλίας.

1

2. Rod Stewart & Penny Lancaster

26 χρόνια διαφορά μετράνε ο  Rod Stewart και η Penny Lancaster. Η καρδιά όμως του αγαπημένου μας ροκ σταρ παραμένει νέα, γεμάτη από ενέργεια και ζωή.

2

3. Alec Baldwin & Hilaria Thomas 

Ο Alec Baldwin μόνο 56 ετών δεν φαίνεται! Με την κατά 26 χρόνια νεότερη του σύντροφο και δασκάλα yoga φαίνεται φρέσκος, γοητευτικός και ανανεωμένος από ποτέ.

3

4. Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones

Ίσως το πιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz. Εκείνος τώρα 70 χρονών και εκεινη 45. Γνωρίστηκαν στο  Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Γαλλίας τον Αύγουστο του 1998, όταν ο Ντάνι Ντε Βίτο τους σύστησε. «Θέλω να γίνω ο πατέρας των παιδιών σου» της είπε ο διάσημος ηθοποιός και από τότε είναι αχώριστοι.

4

5. Jason Statham and Rosie Huntington-Whitely

Αυτοί οι δύο έχουν πολλά κοινά! Γεννημένοι και οι δύο στην Αγγλία, είναι και οι δύο μοντέλα και έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες. Η ηλικία τους όμως είναι πολύ διαφορετική. Ο Jason Statham είναι 19 χρόνια νεότερος από την σύντροφο του. Παρόλα αυτά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην σχέση τους.

5

6. George Clooney and Amal Alamuddin

Αυτός γοητευτικός 53αρης, αυτή εντυπωσιακή 35αρα και όμως κατάφερε να ρίξει στα δίχτυα της τον αμετανόητο εργένη του Χόλιγουντ.

6

7.Mariah Carey and Nick Cannon

Εδώ συμβαίνει το αντίθετο. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφο της.

7

8. Bruce Willis and Emma Heming

Παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν και δυο παιδιά. Τα 24 χρόνια διαφορά φαίνεται ότι ενισχύει τον ερωτά τους και η 35χρονη Emma Heming δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του αγαπημένου μας χολιγουντιανό ήρωα.

9