Η Εύα Μέντες αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα μυστικά της διατροφής μου

Η ηθοποιός Εύα Μέντες αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της άψογης γραμμής της και του αψεγάδιαστου δέρματός της, παρότι έχει δύο παιδιά και είναι 43 ετών. Στο αμερικανικό περιοδικό «Shape» Απριλίου η όμορφη ηθοποιός είναι εξώφυλλο και φέρνει την άνοιξη με την παρουσία της. 

Αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της, χαρακτηρίζοντας τη δίαιτά “εντελώς ασκητική”:

«Συνήθως αρχίζω την ημέρα μου με αυγά, το βρίσκω μαγικό. Με τα αυγά μπορεί κανείς να κάνει τόσα πράγματα. Συνήθως το απλοποιώ και τα τρώω μπρουγιέ με μια φέτα ψωμί.
Για το μεσημεριανό, συνήθως τρώω σολωμό με ρύζι ή κινόα και προσπαθώ να φάω και μια σαλάτα.
Τρώω το ίδιο πράγμα και για βραδινό.
Είμαι ένα πλάσμα που έχω ριζωμένες συνήθειες, δεν τρελαίνομαι για το φαγητό. Προσπαθώ να θεωρώ την τροφή σαν το λάδι που δίνει ενέργεια στο σώμα μου. Αλλά θέλω κάποια στιγμή να καθίσω σε ένα τραπέζι να φάω. Τώρα, με τα δύο παιδιά, τρώω συνήθως στο πόδι».

Η Εύα Μέντες σχεδόν καθημερινά γυμνάζεται. Είναι αθλητικός τύπος και περνάει αρκετό χρόνο στις αίθουσες γυμναστηρίου. Όχι μόνο για να διατηρεί το υπέροχο σώμα της αλλά και για τη φυσική της κατάσταση. Η διάσημη σταρ έχασε γρήγορα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, μετά την γέννα της ακολουθώντας πιστά το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής της.

Η σταρ δηλώνει:«Λατρεύω να κάνω καθίσματα, αλλά τώρα μου είπαν ότι είναι καλύτερο να κάνω ανοίγματα». Επισημαίνει ότι κρατάει κυρίως τη γραμμή της γιατί τρέχει συνέχεια με τα δυο της παιδιά:
«Ήταν δύσκολο να χάσω τα επιπλέον κιλά μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης μου. Ωστόσο δεν ήταν τόσο σκληρό όσο φοβόμουν γιατί περνάω τη ζωή μου τρέχοντας όλη μέρα με τα παιδιά μου. Δεν κατορθώνω ποτέ να καθίσω. Είμαι συνεχώς σε κίνηση».

Το περιοδικό Shape την ρώτησε αν δεν την ενοχλεί να απουσιάζει από το κόκκινο χαλί και τα βραβεία Όσκαρ και εκείνη απάντησε: «Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι λατρεύω να μένω σπίτι μου. Αντί να είμαι στο κόκκινο χαλί, προτιμώ να είμαι σπίτι μου με τα κορίτσια» .

eva-mendes-shape-magazine-april-2017-issue mendes4eva-mendes-shape-april-17-ftr mendes8