Και οι σκηνές σεξ του Χόλλυγουντ θέλουν τον... προπονητή τους!

Μπορεί το αποτέλεσμα στην οθόνη μας να βγαίνει φυσικό και άρτιο άλλα οι σκηνές σεξ σε μια ταινία εκτός από πολλές ώρες γυρισμάτων και αμήχανων στιγμών προϋποθέτουν και πολλές ώρες προπόνησης.

Και γι’ αυτό τον λόγο κάθε ταινία τέτοιου είδους που σέβεται τον εαυτό της θέλει και τον προπονητή της.

Η Ραμόνα Μπρακάνζα είναι, σύμφωνα με το Νew York Post, η γυμνάστρια που κρύβεται πίσω από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών. Τζέσικα Αλμπα, Χάλι Μπέρι, Αν Χαθαγουέι έχουν συνεργαστεί μαζί της προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ερωτικές σκηνές των ταινιών που συμμετείχαν.

Με αφορμή την νέα ταινία “50 αποχρώσεις του Γκρι” η Ραμόνα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τα γυρίσματα.

Όπως βλέπεται τίποτα δεν γίνεται τυχαία στο Χόλυγουντ.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Ντακότα Τζόνσον περιελάμβανε ασκήσεις για την τόνωση των μυών και χοτ γιόγκα. Οι δύο τους έκαναν προπονήσεις 4 φορές την εβδομάδα, για 30 με 40 λεπτά κάθε φορά. «Δεν ήθελα να κάνουν και οι δύο τις ίδιες ασκήσεις. Δεν ήθελα η Ντακότα να δείχνει μυώδης» δηλώνει η γυμνάστρια.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι ο αδυσώπητος εκατομμυριούχος Κρίστιαν Γκρέι έπρεπε να είναι αθλητικός τύπος. H γυμνάστρια δεν ήθελε να δείχνει υπερβολικά μυώδης, αλλά σίγουρα δυνατός (και σε καμία περίπτωση να μην δείχνει ότι κρυώνει στις σκηνές που δεν φορούσε το T- Shirt του!). Από την άλλη, η Αναστάζια θα έπρεπε να είναι λεπτή και κομψή. Ο Γκρέι, από την άλλη, θα έπρεπε να έχει αντοχές ώστε να μπορεί να σηκώνει την Αναστάζια.

Απλές λοιπόν δεν τις λες τις ερωτικές σκηνές!