Khloe Kardashian: Έτσι έχασα 18 κιλά…

Για την ολική της μεταμόρφωση αλλά και πώς κατάφερε να χάσει 18 ολόκληρα κιλά μίλησε η Khloe Kardashian στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Your Fitness».

«Τώρα μπορώ να πω πως έχω αυτοπεποίθηση. Παλαιότερα είχα πολλές ανασφάλειες με το σώμα μου», είπε  η ριάλιτι σταρ και πρόσθεσε: «Αρχικά δεν πίστευα πως θα τα καταφέρω.
Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που μου έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω και το είχα πιστέψει. Ξαφνικά μια μέρα πήρα την μεγάλη απόφαση να ξεκινήσω. Τα μπράτσα μου ήταν η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια. Φαινόντουσαν πλαδαρά και καθόλου γυμνασμένα και αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε αφάνταστα. Τώρα πια έχω καταφέρει να τα κάνω να μου αρέσουν. Δούλεψα πολύ σκληρά και τώρα μπορώ να φοράω τα αμάνικα T-shirts που θέλω».

Η 32χρονη Khloe αποκάλυψε πως εκτός από την πρωτεϊνική διατροφή που ακολούθησε, περνάει και πολλές ώρες στο γυμναστήριο. «Θυμάμαι την πρώτη μέρα που πήγα στο γυμναστήριο ένιωθα τόσο μεγάλη απογοήτευση. Αυτό όμως μου έδωσε δύναμη και από την πρώτη εβδομάδα άρχισα να πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Προφανώς αν μπορούσαν όλοι να έχουν το σώμα των ονείρων τους τότε δεν θα κάναμε τόσες συζητήσεις για το θέμα. Θέλει αποφασιστικότητα, πείσμα, διάρκεια, ιδρώτα και πολλά δάκρυα για να πετύχεις τον στόχο σου. Όταν όμως τα καταφέρεις η ικανοποίηση που παίρνεις είναι απερίγραπτη».

Η προσπάθεια της Khloe να χτίσει το σώμα των ονείρων της ξεκίνησε το 2015 και συγκεκριμένα όταν χώρισε με τον σύζυγό της Lamar Odom.