Σμαράγδα Καρύδη: «Ζω έναν παράφορο έρωτα και τον χαίρομαι»

Το ξέσπασμα της ηθοποιού.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega «Εθνική Ελλάδος», στην οποία πρωταγωνιστεί, η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στην «Real Life» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνω και να διαλαλώ τον έρωτά μου! Τι; Επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο πρέπει να τα βγάλω όλα στη φόρα; Όχι δεν θα το κάνω! Δε θέλω να είναι όλα διάφανα, θέλω να κρατήσω κάτι για μένα! Δικαίωμά μου δεν είναι; Δεν μου αρέσει να κρεμάω τη ζωή μου στα περίπτερα. Για τη δουλειά μου ναι, να κάνω και φωτογραφήσεις και εξώφυλλα και συνεντεύξεις και ότι θέλετε. Αλλά άλλο προωθώ τη δουλειά, κι άλλο ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή. Δεν το έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όσο για το αν βιώνει έναν παράφορο έρωτα αυτή την περίοδο, η ίδια παραδέχθηκε «Τον ζω και τον χαίρομαι. Αλλά μέχρι εκεί. Το υπόλοιπο αφορά εκείνον κι εμένα», συμπληρώνοντας«Περνάω την καλύτερή μου περίοδο».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός γάμου, με ειλικρίνεια εξήγησε «Ο γάμος δεν υπήρξε ποτέ στα σχέδιά μου. Δεν άνηκα ποτέ στα κοριτσάκια που ονειρεύονται μια ζωή την ώρα που θα ντυθούν νύφες και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας»

Πηγή: http://www.faysbook.gr