Ιβάνκα Τράμπ-Τζάστιν Τριντό: "Έρωτας" με την πρώτη ματιά

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων. Φιλιά, σοκολάτες, αρκουδάκια και καρδούλες διαμορφώνουν ένα ερωτικό, “αγαπησιάρικο” και  “σκανδαλιάρικο” σκηνικό σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Γιατί όχι όμως και στον Λευκό Οίκο;

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου των ερωτευμένων, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες οι, κλεφτές και γεμάτες θαυμασμό ματιές της Ιβάνκα Τράμπ στον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό.

Η 35χρονη Ιβάνκα Τράμπ, καλλονή, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών είναι αδιαμφισβήτητα μια σαγηνευτική παρουσία. Η κόρη του μεγιστάνα και νέου προέδρου της Αμερικής συνάντησε τον κομψότατο, πρωτοκλασάτο και επίσης νέο, παντρεμένο και γοητευτικό πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα “πήραν φωτιά”, καθώς ο Καναδός Πρωθυπουργός δεν έκρυψε την ευγένεια και τη γοητεία του και η προεδρική κόρη τον ενθουσιασμό της.

Μια παραλλαγή του “κρυφτού” των παιδικών μας χρόνων. Ένα κρυφτό βλεμμάτων θαυμασμού ή μήπως και… ερωτισμού;

1%ce%b6

1%ce%bd

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ολοφάνερη χημεία μεταξύ των δύο και ο ξένος τύπος κάνει λόγο για μια ακόμα κατάκτηση του “γόη” και “ζέν πρεμιέ” του Καναδά.

1%cf%87

όλα συνέβησαν στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου, εκεί όπου συναντήθηκαν για να συζητήσουν για την επιχειρηματικότητα. Τα μάτια της κόρης του αμερικανού Μίδα έμοιαζαν κολλημένα επάνω στον λαμπερό Τριντό. Όλοι άλλωστε ήταν μάρτυρες του φαινομένου. Η Ιβάνκα χαμογελούσε, ο Τζάστιν την κοιτούσε και “δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα”. Ακόμη κι όταν εκείνος δεν μιλούσε, αυτή απολάμβανε να τον κοιτά επίμονα.

«Παθιασμένη η κόρη του Τραμπ με όλα όσα έλεγε ο Τριντό», γράφουν τα tabloids.

Και εσύ κύριε Τριντό, δείξε έλεος. Είπαμε κομψός, είπαμε σαγηνευτικός, αλλά και τόσο τζέντελμαν; Τραβάς την πολυθρόνα, προκειμένου να βοηθήσεις την Ιβάνκα να καθίσει στο τραπέζι; Εκεί την αποτελειώνεις…

1%ce%b6

1%ce%b2