Εντυπωσίασε η εγκυμονούσα Beyonce στα Grammys - Απαστράπτουσα με χρυσό μπικίνι

Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα μουσικά βραβεία Grammys στο «Staples Center» στο Λος Άντζελες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι οι διάσημοι αστέρες του διεθνές μουσικού στερεώματος ήταν εκεί.  Στη σκηνή των Grammys ανέβηκαν  η Katy Perry, η Lady Gaga, ο Bruno Mars, η Adele και η Alicia Keys αλλά η εγκυμονούσα Beyonce ήταν εκείνη που «έκλεψε» την παράσταση.

Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε χθες την πρώτη της δημόσια εμφάνιση από την ημέρα που αποκάλυψε ότι περιμένει δίδυμα.

Η εμφάνιση της εγκυμονούσας Beyonce έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν ενώ το κοινό δεν σταματούσε να χειροκροτά τη μέλλουσα μαμά που δεν δίστασε να δείξει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μέσα από δύο αποκαλυπτικά σύνολα που επέλεξε να φορέσει. Τη μια φορώντας ένα ολόχρυσο κεντημένο μπικίνι που αναδείκνυε το χυμώδες της κορμί και την άλλη ένα διάφανο φόρεμα, που εκτός από την κοιλιά της, αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της η διάσημη τραγουδίστρια άφησε τους πάντες άφωνους.

Πλαισιωμένη από ομάδα χορευτών η 35χρονη τραγούδησε, μεταξύ άλλων, το «Love Drought» και το «Sandcastles» από το άλμπουμ «Lemonade» και οι ερμηνείες της ήταν συγκλονιστικές.

Η Beyonce έφυγε από τα Grammys με δύο βραβεία:

Συγκεκριμένα για το «Formation» κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο μουσικό βίντεο και για το «Lemonade» το βραβείο για το καλύτερο σύγχρονο άλμπουμ.