Σε οικονομική στενότητα ο Τζόνι Ντεπ

Μπορεί να πέρασαν εκατομμύρια δολάρια από τα χέρια του, όμως είναι γεγονός ότι τα οικονομικά του Τζόνι Ντεπ δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση.

Μάλιστα ο διάσημος ηθοποιός αναγκάστηκε να απολύσει τη μάνατζέρ του, αφού εξήγησε ότι αδυνατεί να της δίνει τα ποσοστά που δικαιούνται από τις συμφωνίες για τις ταινίες του. Παράλληλα ο Ντεπ προχώρησε σε συμφωνία με μια αντίπαλη εταιρεία εκπροσώπησης, αφού πήρε “διαζύγιο” από την UTA Tracey Jacobs.

Το πασίγνωστο πρακτορείο εκπροσωπούσε τον Ντεπ από το 1998, όταν έπαιζε στο τηλεοπτικό σήριαλ «21 Jump Street”. Από τότε ο αστέρας του κινηματογράφου είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται.

Σύμφωνα με μια πηγή του Χόλιγουντ που επικαλείται το Page Six, «ο Depp είπε στην Τζέικομπς και στην UTA πως δεν θέλει πλέον να πληρώνει τις προμήθειες από τις ταινίες του. Και αποχώρησε. Έτσι το αστέρι των Πειρατών της Καραϊβικής έκλεισε μία πιο συμφέρουσα συμφωνία με την εταιρεία CAA».

Μια άλλη πηγή ανέφερε ότι η νέα εταιρεία δεν προσέφερε κάποια ειδική προσφορά εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης του Τζόνι Ντεπ, ωστόσο έδειξε «ευαισθησία πάνω σ’ αυτό και υπέγραψαν».

Όσο για τον “χωρισμό” του Ντεπ από την UTA η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι «με την Τρέισι Τζέικομπς ήταν για πάρα πολλά χρόνια μαζί, η σχέση τους έχει κάνει τον κύκλο της. Έψαχνε μία αλλαγή».

Οι δύο εταιρείες αρνήθηκαν να σχολιάσουν την μετακίνηση του Johnny Depp.