Κορυφαία γαστρονομική διάκριση για την Ελλάδα

Με μια σημαντική διάκριση για τη χώρα μας και ειδικότερα για το χώρο της ελληνικής γαστρονομίας , ξεκίνησε το 2017 για το διάσημο ξενοδοχείο The Margi στη Βουλιαγμένη.

Το εστιατόριο Patio συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα κορυφαία εστιατόρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων CNN .

thumbnail_drz-baku-9397

Ανάμεσα σε χώρες με σταθερή παρουσία σε διεθνείς λίστες γαστρονομίας, το νέο εγχείρημα του ξενοδοχείου στο χώρο της gourmet γεύσης, αποτελεί τη μοναδική ελληνική παρουσία, προωθώντας παράλληλα, τη δημιουργική κουζίνα του ταλαντούχου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, η οποία βασίζεται στις φρέσκες πρώτες ύλες που προμηθεύει καθημερινά, η ιδιόκτητη φάρμα του The Margi .

thumbnail_patio-plate-1

Σε απόλυτη σύμπλευση με τις επιταγές του ξενοδοχείου για μια πολύπλευρη εμπειρία γεύσης, που λαμβάνει χώρα στο εστιατόριο Malabar με επιτυχία, τα τελευταία χρόνια, το degustacion menu του fine dining εστιατορίου που στεγάζεται στο αίθριο του ξενοδοχείου, είναι επηρεασμένο από την ελληνική παράδοση ενώ έχει ως βάση γεύσεις της Μεσογείου.

photoshoped

Ενόψει της νέας καλοκαιρινής σεζόν , οι εμπνευστές του επιτυχημένου εστιατορίου προετοιμάζουν νέες εμπειρίες καθώς και ειδικά θεματικά γαστρονομικά γεγονότα που θα συναρπάσουν τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και όχι μόνο.

Η λίστα με τα 21 καλύτερα εστιατόρια :

http://edition.cnn.com/2017/01/03/foodanddrink/best-new-restaurants-for-2017/index.html