Χρόνια Πολλά από τους Έλληνες celebrities!

Tα Χριστούγεννα ήρθαν και οι διασημότητες της εγχώριας showbiz, κατέκλυσαν τα social media με φωτογραφίες και θερμές ευχές.

Η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μία φωτογραφία με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, την οποία συνόδευσε με πολλές ευχές: «Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Ευτυχισμένοι και δημιουργικοί. ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ ??????»



«Και του χρόνου!Με υγεία!Ευχομαι τέτοιες μέρες να ειμαστε όλοι με τους ανθρώπους που αγαπάμε!»,
έγραψε η Δέσποινα Βανδή ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.



Με τον πατέρα της πόζαρε η Κατερίνα Καινούργιου και αναρτώντας τη φωτογραφία έγραψε: «
Χριστουγεννιάτικο οικογενειακό τραπέζι …αξία …ανεκτίμητη ! Χρόνια πολλά σε όλους αγάπες μου…εύχομαι το φως των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές μας..τις ψυχές μας…τις ζωές μας ! Υγεία, αγάπη και ξεχωριστές στιγμές για όλους σας…».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και η ομάδα του «Fantasia» εύχονται: «Χρόνια πολλά! υγεία και αγάπη για όλους» .

Ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ανεβάζοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εύχεται σε όλους: «Χρόνια Πολλά!»


«Το πνευμα των Χριστουγεννων να φωλιασει στις καρδιες μας και να γεμισει θαυματα στις ζωες μας …», λέει η Μελίνα Ασλανίδου στο βίντεο που ανήρτησε.


«Χρόνια πολλά και καλά» από τον Διονύση Σχοινά και την ομάδα του στο «4711».


Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης αγκαλιά με έναν λούτρινο χιονάνθρωπο εύχεται: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους μου».

Ο Χρήστος Φερεντίνος σηκώνει το ποτήρι του για μία πρόποση…με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Φορώντας ένα απαστράπτον φόρεμα, η Μαλού δίνει τις πιο θερμές ευχές της από το καμαρίνι της.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου γράφει στο Instagram: «Η Λιλικα κι εγω σας ευχομεθα καλες γιορτες!❤️❤️❤️??????»



Mannequin challenge
φαίνεται να κάνει ο Χρήστος Χολίδης στο καμαρίνι του, στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Χρόνια Πολλά», έγραψε δημοσιεύοντας το βίντεο.


Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της φωτογράφισε η Σίσσυ Φειδά και εξήγησε γιατί αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά για εκείνη. «Είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου γιατί εκείνη (η κορούλα της) ευλογεί τη ζωή μου !!! ?????? Καλά Χριστούγεννα σε όλους! ?⭐️? », έγραψε.

«Χρόνια πολλά! Ποιοτικά και αληθινά!», εύχεται η Τραϊάνα Ανανία.



Ο Θάνος Πετρέλης ποζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και εύχεται: «Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!».